| L0v3isTheWaY a întrebat:

Salut,TPU!
Dintre Neymar Jr, Gareth Bale si Stephan El Shaarawy care credeti ca va fi peste cativa ani un candidat la castigarea balonului de aur.
Argumentati.

5 răspunsuri:
| paulpetrolistu a răspuns:

Pai el shaarawy nu joaca la o echipa asa de buna, incat sa fie candidat la balonul de aur, si gareth bale de abia a ajuns la real...si fiind si accidentat, nu prea joaca, deci neymar ar putea sa fie in viitor candidat la balonul de aur

| JackDanielTime a răspuns (pentru paulpetrolistu):

Si el este accidentat acum (Neymar)

| ElShaarwy a răspuns:

Eu unul zic că Neymar Jr are toate șansele ca să fie candidat la câștigarea balonului de aur în viitoare deoarece, deja este foarte cunoscut și joacă foarte bine, a ajuns la o echipă foarte bună și are un antrenor foarte bun.

| Darker a răspuns:

Salut. Din punctul meu de vedere, ce sa mai zic, din cei trei nu imi place niciunul. Neymar si Bale sunt niste pusti abia cunoscuti in Europa dupa transferul la cele 2 mari forte ale Spaniei in rest nimic avand in vedere ca sunt titulari la echipele lor vor avea un viitor. El Shaarawy nu joaca la o echipa candidata la cel putin o semifinala de UCL. Nimeni nu intreaba de jucatori de viitor cum ar fi Oscar(Chelsea), Andre Shurlle (Chelsea) sau Robert Lewandowsky si Marco Reus (ambii transferati la Bayern )
Stiu ca multi o sa ma critice. Nu spun ca Neymar si Bale nu sunt buni dar nu este timpul lor

| NowRelax a răspuns:

Pai,El Sharawy nu a aratat prea multe pana acum happy Bale si Neymar sunt 2 fotbalisti de exceptie din punctul meu de vedere egali..La viteza mai bun Bale la dribling mai bun Neymar.La sut mai bun Bale, la tehnica mai bun Neymar.Se echilibreaza din punctul meud e vedere ambii vor fi 2 candidati serios la Ballon D`or in editiile de peste 2, 3 ani.