| Anonim123321 a întrebat:

dispun de gantere 6kg,bara de tractiunii,flexor palmar,si pot face destul de multe flotarii,imi puteti zice si mie un antrenament pentru intreaga saptamana,multumesc mult, cel mai bun raspuns primeste funda

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

Logic ca ar trebui sa adaugi si tractiuni. daca faci 2 zile flotari atunci ar trebui sa faci 2 zile tractiuni, tractiunile lucreaza muschii "opusi" celor lucrati de flotari, cele 2 miscari se completeaza una pe alta

flotari = piept, triceps, deltoid anterior
tractiuni = spate, biceps, deltoid posterior, antebrat

17 răspunsuri:
| PVAAVU a răspuns:

Stai in maini, mergi in ele. Poti sta in maini si sa faci flotari in acelasi timp.

Răspuns utilizator avertizat
| Cosmin86 a răspuns (pentru deundecumpar):

Uite programul meu cu greutatea corpului ( cu ocazia asta raspund si la intrebare ) :

1. zi de impins

flotari intr-o mana cu greutate, flotari cu bataie, flotari cu saritura in lateral, flotari cu saritura fata-spate, flotari la bara dreapta, flotari in degete, flotari in maini

2. zi de tras

izometrie intr-o mana la 90 de grade in tractiune, tractiuni intr-o mana + degetul mic de la cealalta, tractiuni cu priza larga, tractiuni in prosop ( pentru priza ), tractiuni cu greutate

Cam astea 2, picioarele si specificele de skan inca le fac la sala.

Pareri, recomandari? big grin

| Anonim123321 explică (pentru Cosmin86):

Frate am vazut ca tu te pricepi la sport ce zici, daca de exemplu as face:Luni 3 feluri de flotari + flexor,"Marti:Brate+abdomen" miercu=luni joi=mari, sau crezi ca ar trebui sa adaug si tractiuni?

| Anonim123321 explică (pentru Anonim123321):

Miercuri=luni joi =martii, scuze m-am grabitblushing

Deci sa fac luni-flotari marti-tractiunii miercu pauza si tot asa? sau cum zim tu un program mersi primesti funda!

| Cosmin86 a răspuns (pentru Anonim123321):

Da. Si ar trebui sa mai lucrezi si picioarele

Crezi ca genoflexiunile mi-ar ajuta muschi picioarelor?

Da, genuflexiunile sunt cel mai bun ex. pentru picioare.

cu cat poti sa faci?

Pai sunt cateva variante :

1. ( nu o sa-ti placa ) lucrezi la sala grupele care participa la tractiuni ( biceps, spate )

2. tractiuni cu greutate ( pune un rucsac greu in spate, cu discuri/bolovani in el )

3. mai putine degete de la cealalta mana, gen faci cu dreapta si cu 2 degete de la stanga, apoi invers

Frate el nu poate face decat4 simplu si tu il pui cu greutate?

Da, pentru forta.

1 repetare cu greutate mare iti mareste foarte mult forta

Biceps :

- flexii cu bara Z din picioare, e regele exercitilor pentru biceps, dar e ft important sa-l faci corect, ca te poti accidenta usor ( iti pune presiune pe coloana, daca te balansezi )
- flexii cu gantere ( cu rotatia incheieturii sau flexii ciocan )

Atat, restul deriva din astea.

Spate :

- ramat cu gantera, lucreaza fix grupele de la tractiuni, poate fi facut cu greutate mare si dezvolta foarte bine forta ( e cel mai bun exercitiu dupa tractiuni )
- indreptari ( pentru forta generala, nu te ajuta prea mult la ce vrei )
- tractiuni la scripete ( mult mai slabe decat alea pe liber, DAR lucreaza grupele implicate )

Si fa si izometrie, gen ridica-te sus si mentine-te la 90 de grade, la ultima repetare, mentine-te 10-15 secunde acolo, o sa omori fibrele.

Dar dupa antrenament de forta, lasi 3-4 zile de pauza completa pentru spate si maini.

Da, din picioare, te sprijini de ceva cu mana cealalta

asa :
http://www.youtube.com/watch?v=pnwv3_q1trg

La 9:00