"vreau doar sa iau ceva kilograme si intr-un mod proprtional", asta inseamna 1-2 ani
Trebuie sa-ti fixezi un obiectiv pe termen lung, ce vrei tu se obtine printr-un stil de viata ( 1-2 ani nu inseamna termen lung... inseamna FOARTE SCURT ).
Eu abia astept sa am 10 ani de sala. Apoi abia o sa astept sa am 20 de ani de sala. Si tot asa, am prieteni care au peste 30 de ani de sala si tot fac
Ce alimentatie si ce program ai?
Doar cu suplimkente nu faci mare lucru, daca nu le ai foarte bine puse la punct pe celelalte.
p.s. : crestere "cat mai rapida" = 1-2 ani, sper ca stii asta, nu?
De luni incep, program o sa folosec unul de pe siteurile de culturism pentru incepatori pentru a evita accidentari.
Nu vreau sa trag 1-2 ani, vreau doar sa iau ceva kilograme si intr-un mod proprtional *(nu burta si bulane).
Cat sa stea camasa bine pe mine nu neaparat fibra. Precizez ca am un corp ectomorf lat in spate si subtire in talie si picioare.
"vreau doar sa iau ceva kilograme si intr-un mod proprtional", asta inseamna 1-2 ani
Trebuie sa-ti fixezi un obiectiv pe termen lung, ce vrei tu se obtine printr-un stil de viata ( 1-2 ani nu inseamna termen lung... inseamna FOARTE SCURT ).
Eu abia astept sa am 10 ani de sala. Apoi abia o sa astept sa am 20 de ani de sala. Si tot asa, am prieteni care au peste 30 de ani de sala si tot fac
Ai 8 serviri a cate 2 cupe. Adica 16 cupe in total pe cutia de 2, 7kg.
Da, sunt cele mai bune produse, Serious mass castiga de 3 ani la rand locul 1 in categoria lui, evident ca si pretul este pe masura calitatii.
Respecta cateva reguli de baza si vei avea si rezultate http://www.despreculturism.ro/......ulara.html
Am si metabolismul foarte accelerat prezint tipul somatic ectomorf si dupa cum spune si cosmin cred ca e nevoie de 1 an pentru a avea rezultate. Datorita jobului mai mult de 3 mese pe zi nu am cum sa consum.