Da e foarte ok. Poti sa-l faci Luni, miercuri, vineri. Daca vrei sa lucrezi intensiv abdomenul.
Poti si de doar 2 ori sau o data pe saptamana. Dar nu mai mult de 3 ori pe saptamana si cu pauza de o zi intre zilele cu antrenament!
Da zic ca e bun, depinde in ce zona a corpului vrei sa slabesti /sa faci muschi. Dar trebuie sa faci zilnic ..si sa incerci sa faci din ce in ce mai multe
Draga iSimo, raspunzand in necunostinta de cauza afectezi persoana care pune intrebarea. El va crede ca din moment ce raspunzi esti in cunostinta de cauza, ceea ce nu este adevarat in cazul tau. Puteai macar sa scrii ceva de genul "CRED ca trebuie sa faci zilnic". Dar ca un sfat daca nu cunosti un domeniu nu te mai arunca sa dai raspunsuri aiurea, ca faci mai mult rau decat bine.
Eu nu inteleg de ce te bagi tu, asta a fost doar parerea mea, baiatul cerea doa r pareri, in plus eu am facut la sala exercitii din acestea, iar profesorul de sala recomanda sa le faci zilnic, el fiind expert. Pacat totusi ca te crezi prea inteligent, oricum eu nu am chef de cearta cu amatorijust sayn
N-are rost sa mai continui... ramai cu ideile tale
Bine ca ti-ai dat seama de greselile tale hai pace frate
Reek54 întreabă: