Sunt multe de discutat, dar asa pe scurt ar fi:
-Legume, fructe si verdeturi romanesti de sezon(ridichi, castraveti, morcovi, ceapa verde, dovlecei, gulii, sfecla rosie, telina, conopida, pastarnac, urzici salata verde, patrunjel, marar; Mere, pere, gutui, caise, cirese, visine, struguri, zmeura, afine, coacaze, capsune)
-Peste oceanic pentru aportul de proteine, omega 3 si alti micronutrienti(somon, hering, sardine, macrou)
-Carnea de pui, curcan, vita, miel, capra, ouale, laptele, branzeturile de preferat sa provina dintr-o sursa ''curata'' de la tarani
-Ca sursa de carbohidrati: orezul(integral, salbatic), cartofii, mamaliga, nautul, quinoa, hrisca, amarantul, radacinoasele.
-Grasimi sanatoase: pestii pe care i-am enumerat mai sus, avocado, nuci de cocos, fistic, alune de padure, nuci, seminte de in, seminte de canepa etc.
Si mai sunt multe altele.
Buna eu ti-as recomanda sa mananci multe legume si fructe precum varza, salata de rosi, sa nu mananci multa carne si sa mananci de asemenea portocale si chivi in special pentru ca au multe protein. si referitor la exercitile cardio iti recomand sa faci flotari si la abdomen sper ca te-am ajutat pa
Proteine:
Carne (pui/vita/curcan)
Lapte - tot ce tine de el
Soia - poti face niste mancaruri bune cu ea
Ai nevoie si de:
Salata (legume, multe legume)
Fructe cu 30 de minute inainte de masa (pe stomacul gol)
Desi e un obicei popular, nu e bine sa mananci cartofi cu carne, deoarece nu merg impreuna.
Tot ce mananci sa fie fiert sau la cuptor.
Eu ti-as recomanda o carte de limba romana in primul rand si in al doilea rand sa te abtii de la a da sfaturi in domeniul asta pentru ca tot ce ai scris e o aberatie.
Morcov. brocoli -si de sezon acum URZICI(ffff bunee)-Fasole- fulgi de ovaz-varza- kiwi- portocale - mere-banane-usturoi- oua- orez -
anonim_4396 întreabă: