Trezirile astea de 2 min in timpul noptii nu-ti afecteaza nici o recuperare, dar cu siguranta sala si ridicatul greutatilor iti afecteaza serios cresterea si dezvoltarea.
Am senzatia ca nu esti inca capabil sa discerni binele de rau si gravitatea lucrurilor de banalitate, odata ce nu dai nici o importanta unui lucru vital care iti poate afecta cresterea, dar esti speriat de 2 min cat urinezi.
O sa te rog sa o ignori pe violeta deoarece mereu vorbeste numai aiurea si e total habarnista in orice. Iar sportul pentru ea cel putin este un subiect taboo. @violleta2022, vezi ca sala si ridicatul greutatilor sunt benefice pentru organism, nu daunatoare. Cat timp executi corect exercitiile si folosesti greutati optime, totul este in regula. Revenind, nu, nu iti afecteaza refacerea fibrelor musculare rupte in timpul antrenamentelor faptul ca te duci de cateva ori la baie noaptea.
Am aproape 15 ani de bodybuilding, m-am apucat de ridicat greutati cand aveam 12 ani, am practicat ani de zile in paralel kickbox si box, am antrenat zeci de oameni cu varste cuprinse intre 14 si 50 de ani ce au avut rezultate deosebite, crede-ma cand iti spun ca stiu ce zic, la 15 ani NU esti prea tanar sa faci sala.