Desigur ca da, eu recomand maxim interval intensity, adica nu durata conteaza si eforul depus intr-un timp scurt, isi recomand bodybeast sa il faci e un program foarte bun si Insanity MAX 30, aceste programe sunt ca urmare a multor dovezii stiintifice, cei mai sanatosi sportivi sunt cei care fac 100 de metri ciudat nu? cica degeaba bagi 2, 3 de alergare, mai bine bagi vrei 5 minute da la maxim man, eu suntem vanatori nu alergam ca nebuni nu faceam maratoane faceam sprinturi
Badybeast ti-l recomand, gantere era bine sa fie de 10 kg si cardio, de ce uitam de cardio? Insanity ti-l recomand ca cardio nu necesita echipamanet, daca vrei isi dau si dieta
Desigur ca da, eu recomand maxim interval intensity, adica nu durata conteaza si eforul depus intr-un timp scurt, isi recomand bodybeast sa il faci e un program foarte bun si Insanity MAX 30, aceste programe sunt ca urmare a multor dovezii stiintifice, cei mai sanatosi sportivi sunt cei care fac 100 de metri ciudat nu? cica degeaba bagi 2, 3 de alergare, mai bine bagi vrei 5 minute da la maxim man, eu suntem vanatori nu alergam ca nebuni nu faceam maratoane faceam sprinturi
Nu este bine deloc ce faci...o grupa de muschi se lucreaza o data la 3-4 zile pentru ca muschiul are nevoie de odihna sa se refaca.
Poti face asa:
Luni: piept+triceps
Marti:spate+biceps
Miercuri:picioare
Joi:umeri+trapez
Este important sa faci 4 seturi a 12 repetari din fircare exercitiu...la grupele mari:spate umeri piept sa faci 4 exercitii diferite. poti cauta pe net ce exercitii sunt, iar la cele triceps si biceps ajung si 2-3...4 sunt destul de multe. Sper ca te-am ajutat!