| Omtheman a întrebat:

Fac sala de 2 saptamanii, incerc sa fac exercitiile cat mai corect posibil. Am doar 3 mese pe zi, proteinele le i-au din carne, lapte, oua etc iar carbohidranti din fulgi de porumb (Dimineata)

Intrebarea mea este :

Se poate creste masa musculara si faca suplimente sau voi fi nevoit de la un moment dat sa folosesc si suplimente?

8 răspunsuri:
| Mariusis a răspuns:

Se poate, dar efortul depus este mult mai mare, acele proteine din suplimente sun foarte concentrate deci sunt foarte multe=>favorizarea unei cresteri in masa musculara rapida.

| Cosmin86 a răspuns:

Se poate si fara suplimente, dar nu cu 3 mese...

3 mese pe zi mananca oamenii normali si domnisoarele firave, nu sportivii care vor sa puna muschi.

Ai o singura sursa de carbohidrati?

| Omtheman explică (pentru Cosmin86):

C-am da, carbohidranti ii i-au de obicei dimineata doar din fulgi de porumb. as mai vrea sa te intreb o intrebare deoarece am vazut ca pe majoritatea topicurilor despre Sala si sport tu ai raspuns, Daca am facut intr-o zi spate si nu am febra musculara inseamna ca am facut incorect exercitiile? deoarece prima zi am avut febra musculara mare si acum gata nu prea simt la spate mare lucru si ma tot gandeam sa nu fi facut corect exercitiile?

| Cosmin86 a răspuns (pentru Omtheman):

"c-am da", "ii i-au"? tu esti ANALFABET sau ce?

Si carbohidrati trebuie sa iei din cel putin 5 surse ( cartofi, orez si altele ) pe parcursul zilei, la fiecare din cele 5 mese zilnice.

Pai mai ****, "Ai o singura sursa de carbohidrati?" C-am da, ma referam ca am o singura sursa de carbohidranti deoarece mananca zilnic, cartofi, orez si altele nu mananc asa de des precum fulgi de porumb zilnic in fiecare dimineata. Analfabet din cate stiu inseamna sa nu stii scrie, din moment ce tu intelegi ceea ce iti comunic si vezi ca stiu sa si scriu nu cred ca pot fi in categoria respecticva, ca nu intelegi ceea ce vreau sa zic ori esti prost ori te faci altfel care ar fi problema? de exprimat m-am exprimat corect.

| Omtheman explică:

E ca tu ii fii vreo planta cretinule? din moment ce intelegi cuvantu nu conteaza ca gresesti o cretina de cratima.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Omtheman):

Nu conteaza daca esti un taran prost. Cum nu sunt, conteaza.

Si nu sunt "planta", am fost olimpic national il liceu si acum sunt inginer software senior ( programator ) la multinationala de IT.

Nu un taran care da cu sapa si nu stie sa scrie.

Lasa sala si cumpara-ti o carte!

Si banuiesc ca daca te lauzi esti cineva? Esti o mare **** baiatule, lasa fitele astea de handicapat si *** 2 palme ca nu ma impresionezi pe mine cu "reusitele tale de 2 bani in viata". Crezi ca daca imi zici mie sa imi cumpar o carte tu sau altcineva crezi ca esti foarte smecher? Pe mine nici in cot nu ma doare ce vorbe arunca un gunoi de om ca si tine in mine. Hai cu altceva mai bun data viitoare cand dai replay sa vedem cat de frustrat esti. Si haide sa iti spun un secret : Doar tarani prosti se lauda sa arate cat de tari sunt eiwinking.