" Cand ii dau definire as vrea sa stiu o sa slabesc? "
pai definire = slabire.
Diferenta intre "masa" si "definire" e data de GRASIME.
Cu cat slabesti mai mult, cu atat esti mai definit.
PS: Si cu ce exercitiu ar fi mai bine sa incep(masa, definire nu conteaza) la piept cu planu inclinat sau cu impinsu culcat?
Ok si dupa ce ii dau definire nu mai trebuie sa iau gainere?(daca vreau sa pun muschi incontinuare). Daca nu atunci Whey gold standard cand se ia in perioada de mentinere, masa?
Te orientezi prea mult pe suplimente. alimentatia conteaza 90 % si ea face diferenta intre masa si definire.
NU ma orientez deloc dar as vrea sa stiu pentru ca este foarte laudat whey-ul asta sias vrea sa stiu cand se ia pentru ca am auzit ca in perioada de masa nu prea e bun ca nu are carbo.
Da, dar in perioada de masa poti lua carbo din alimentatie
Pai am citit intr-un articol ca iarna sp pun muschii si vara se definesc. Asa ca sa tregi vara!
Serios? doar iarna se pun? tu crezi ca pui muschi in 3 luni amarate?
Grasimea depusa in timpul iernii, vara dispare deoarece corpul se obisnuieste cu temperaturi ridicate.Si vara nu se pun muschi chiar asa de mult pentru ca mai intai trebuie sa dispara stratul de grasime.
Da. Faci aceleasi exercitii si aceleasi repetari.
Slabesti mai bine la temperaturi joase decat ridicate, frigul e un termogenic mult mai bun decat caldura.
http://www.cristianmargarit.ro/......termogenic
Si ce spui tu e adevarat cand ai ce sa definesti. Intai ar trebui sa faci 3-4 ani doar masa muscualra ( sa nu te intereseze stratul de grasime ) si abia apoi incepi ciclul asta ( masa iarna si definire vara ).
Evident. Altfel o sa dai jos si masa musculara odata cu grasimea.
Muschii trebuie sa-i fortezi ca inainte ca sa-i poti pastra.
MioaraParalescu întreabă: