| XDeiutzaX a întrebat:

faceti-mi un prgram cu exercitii zilnice+diete ca sa slabesc minim 2 km in 2 saptamani sau 3big grin.Merci anticipat.

11 răspunsuri:
| BogdanelululTheGodfather a răspuns:

Da id-ul tau de messenger si iti dau dieta in 90 de zile slabire si apoi mentinere.

| MarioOnette a răspuns:

Fa 30 de ridicarea trunchiului dimineata si 30 seara la ameaza sari coarda de vreo100 ori apoi peste 2 ore iar 100 si maninca putina piine dormi bine si cam atit

| XDeiutzaX explică (pentru BogdanelululTheGodfather):

Dami un mesaj cu idu tau si il bag apoi il vezi pe al meu

| BogdanelululTheGodfather a răspuns (pentru XDeiutzaX):

Bogdanelulul

| XDeiutzaX explică (pentru BogdanelululTheGodfather):

Asta e?

| lollypop14dragutza a răspuns:

Buna deci so luam asa
luni: mic dejun: ceai, o felie de paine prajita cu unt sau cu margarina vegetala
pranz:salata, cu lamaie si ulei de masline si 100 de grame de pui sau vita.
cina: un iaurt simplu sau un fruct.
incearca sa iei mesele la ore exacte in fiecare zi si nu manca dupa 6 bea 2 litri de apa pe zi dar nu bea apa in timp ce mananci ca te ingrasi si ca sport fa in fiecare dimineata dp ce te-ai trezit 8 abdomene, 8 ridicari si 12 sarituri si pe zi ce trece mai adauga 3 sau 4... si nu manca decat 40 de grame de paine pe zi adica cam 2 felii
si iti urez mlt succes daca tii regimul asta dp ce termini sa imi spui cum a fost pentru ca si eu l-am tinut si am slabit 3kg intr-o saptamana. dar depinde de ambitia fiecareia...succes

| XDeiutzaX explică (pentru lollypop14dragutza):

Pot sa incep si maine?

| KaTaNa97 a răspuns:

Cred ca vrei sa zici 2 kg...nu kmhappy

| XDeiutzaX explică (pentru KaTaNa97):

Mda...

| BogdanelululTheGodfather a răspuns (pentru XDeiutzaX):

Da, dar fara maguscule: bogdanelulul

| XDeiutzaX explică (pentru lollypop14dragutza):

Mie mie frica sa ma uit la cantarcryingnu vreau sa vad cat m-am ingrasat de Paste!crying((