In mod normal tineri din zilele de azi cer sa slabeasc, cum esi normal.Tu esti mai pe dos.Doresti sa te ingrasi.Pentru a te ingrasa, trebuie sa maresti aportul caloric prin consumul unor alimente care, pe langa calorii, iti furnizeaza si cantitati importante de substante nutritive, in special proteine si carbohidrati complexi. Ia 3 mese principale generoase si 2-3 gustari, pentru a putea suplimenta aportul de calorii. Uite aici:
Mic dejun - un bol mare de cereale integrale si lapte integral, un pahar de suc de fructe, 1 banana mare.
Pranz - cartofi, orez brun sau fasole sau paine din faina integrala cu tofu, fructe oleaginoase (migdale, nuci, alune), iar la desert un mar cu unt de arahide.
Cina - piure de cartofi cu margarina, fasole verde si broccoli la aburi, sos de branza.
Gustari - o mana de fructe oleaginoase, un shake proteic sau un smoothie.
Acest meniu este orientativ, tu poti adauga si o portie de carne slaba la masa de pranz sau oua la micul dejun pentru a te ingrasa sanatos.
Apoi, bea multa apa.Apa nu te ingrasa in mod direct, dar influenteaza ingrasarea, deoarece favorizeaza absorbtia substantelor nutritive in organism si, deci, contribuie pozitiv la hranirea muschilor.Pe langa un consum optim de apa, este indicat sa consumi si alte bauturi sanatoase, care contin calorii bune. Este vorba despre lapte, sucuri proaspete de fructe, shakeuri proteice si smoothie-uri.
Iar ca tdespre parte cu sportul este benefic sa faci sport si te felicit caci nu toata lumea practica un sport ce s-al ajute in dezvoltare.Si sportul ajuta cat de cat in ingrasarea sanatoasa.Incearca sa faci genoflexiuni, diverse exercitii cu greutati(dar ai grija sa nu te ranesti).
De asemenea si somnul ajuta. Daca dormi suficient in fiecare seara maresti numarul caloriilor sanatoase!
Sper ca te-am ajutat! Bafta!
Daca faci sport cum naiba sa te ingrasi? nu esti foarte slab ar trebui sa-ti inbogatesti mesele in lipide si glucide.Mananca slanina si untura de porc :p Mananca fast-food si multa paine
Bafta !
Pai mananc shaorma,pizza, mc, kfc, cartofi prajiti, dulciuri in fiecare zi si iti garantez ca intr-o luna pui vreo 5-10 kg Bea sucuri si mananca foarte mult.
Nu poti... Si eu vreau sa ma ingras fac sport de performanta (downhil ) si am 13 ani 1.76 m si 60 kg nu poti
Mananca MUULT, si dupa aia mananca si mai muult!:))
vreo 6 mese pe zi calculeaza-ti pe net cate calorii ai nevoie sa iei in masa, cate g proteine, carbohidrati, etc
poate te ajuta videoul asta
https://www.youtube.com/watch?v=0qJA8R444X0
in general aia iti spun ca pentru a te ingrasa trebuie sa mananci f.mult
Se vede ca esti fata eu am zis ca vr sa ma ingras.da nu ma refeream sa ma fac porc daca bag in mine tot ce ai zis u o luna eu dupa o luna sunt ca un mos de 80 de ani m-ar bate si aia cu de la juniori
Acu 2 ani eram foarte stlab, si aceeasi problema aveam, nu stiam ce sa fac. Iti recomand sa te duci la sala. Muncesti 2 ore la sala, ti se face foame de lup + ca toata mancarea se pune pe muschi. BAFTA!
anonim_4396 întreabă: