Salut, da vei creste dar mai putin decat inainte, problema este la exercitile care necesita spatele mai mult pentru ca ti se forteaza coloana
Vei creste cu sau fara culturism mai inalt decat parintii tai cu 30-50 cm...chestie normala, dar in timp..nu brusc. Pana la 28-30 de ani ai tot timpul din lume...
Bună.
La sală mergi după vârsta de 16 ani, nu ai ce căuta de acum.
Pe moment, fă înot, te ajută să te dezvolți armonios.
Pa, pa.
Genoflexiunile cu haltera iţi afectează puţin creşterea... ăsta e adevarul... ai putea să le înlocuieşti cu exerciţii care iţi solicită mai puţin coloana ) ex: presa, toate cele de la scripeţi, fandări cu ganterele etc.
Pai mama are 1.65 si tata 1.70. nu cred ca voi ajunge la 2.20
Orasul in care stau eu are doar o amarata de piscina in care daca ai dat de 2 ori din brate ai ajuns la capatul celalt. iar eu nu stiu sa inot
Pai genoflexiunile vreau sa le fac la presa(daca le voi face.)...Deci da ori ba?
Genoflexiunile executate corect si facute cu greutate mica-medie, nu-ti opresc cresterea in inaltime. Daca vei forta si vei folosi greutati mari, atunci da, cartilagiile de crestere se vor osifica si nu vei mai creste.
Mda..vei ajunge la un 1.87..la mai mult sa nu te gandesti. eventual te apuci de baschet, volei sau inot. daca vrei 2 metrii, nu culturism..culturismul stopeaza in crestere, ramai mic