| Den1470 a întrebat:

Salut TPU,m-am apucat de curand de sala(forta),am 1, 70 inaltime si 15 ani, si vreau sa va intreb daca mai cresc? Apropo fac doar biceps piept si umeri...

10 răspunsuri:
| Mymiii a răspuns:

Cu siguranta mai cresti daca continui sa traiesti in ritmul in care ai trait pana acum( ma refer la faptul ca daca incepi sa adopti o dieta nesanatoasa nu vei continua sa cresti in acelasi ritm pana acum). Esti destul de inalt pentru varsta ta. Daca mai mergi si la sala si faci intinderi este perfect, vei creste cu siguranat. Baieti incep sa creasca mai tarziu decat fetele...

| Lexi888 a răspuns:

Lăsate de sala acum si apucate de la 18 ani, ca rămâi asa. apropo. băieți cresc pana la 23 de ani. sfatul meu e sa te apuci minim de la 18.bafta.

| anonimuu a răspuns:

Daca ridici mult cresti foarte putin. Lasa sala apucate de inot, o sa te dezvolti foarte repede.

| baru a răspuns:

Sall! Da. O sa mai cresti. Dar, lucreaza toate grupurile de muschi, si fara prafuri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am 16 ani si fac de 3 luni sala si am 1, 85 nu prea m-a ajutat sa cresc in inaltime

| DX190 a răspuns:

De ce sa nu cresti? Eu de cand m.am apucat de sala am crescut vreo 2 cm. Dar sa nu ridici greutati deasupra capului si sa nu faci multe antrenamente pentru picioare. Apropo baga si triceps si spate in programul tau de la sala. O sa arati naspa doar cu biceps umeri si piept.

| Den1470 explică (pentru Mymiii):

Ce program alimentar ar trebui sa am?

| Cosmin86 a răspuns (pentru anonimuu):

"Daca ridici mult cresti foarte putin.", poti sa argumentezi prostia aia?

sau iti place sa aberezi ca un copil mic?

| rafa1987 a răspuns (pentru Lexi888):

Nu este adevarat, cine ti-a zis tie ca trebuie sa te apuci de sala la 18 ani? Poti sa faci si de la 14 ani numa sa ai grija cu greutatile sa nu faci cu asa grele happy

| anonimuu a răspuns (pentru Cosmin86):

Scuze a intrat fratele meu acum am vazut si eu.