Nu conteaza ce picior folosesti.Atunci cand te uiti la videoclipuri imagineazati ca tipul are picioarele pozitioanate invers.Si eu sunt stangaci si m-am lasat vreo 2 luni de skate pentru. eu credeacm ca daca ti esti stangaci nu poti face nimic."Noua" ni se spun "goofy" pentru.ca sangacii fac chestii gresite, dar nu este adevarat deci nu ii asculta pe acesti oameni care iti spun ca esti fraier cu skatebordul.Fiecare face chestiile cum poate, sper ca te-am ajutat. Funda?
Deci uita-te in continuare doar ca fa miscarile pe stanga nu e atat de greu. Stiu e ciudat sunt fata dar am fost skaterita. Cam da dar nu toti spun goofy skater. Oricum exerzeaza miscarile intr-o camera mai mare nu afara ca sa nu rada de tine.
Nu te lua dupa prejudecatii, tu invata sa faci skate si arata-le ca se insala cu stangacii. Imi amintesc cum in Rocky, Rocky era stangaci si astfel era dat la o parte de multi boxeri si il evitau, astfel nu putea sa se faca observat, dar talentul la facut sa ajunga campion...si sansa bineinteles.
PS: Rocky e un film, uita-te daca vrei, e foarte tare