| Maleok a întrebat:

Mi-am luat un GAINER Serious-Mass cu aromo de Ciocolata il beau de fro 3 zile dar dupa ce termin portia imi cam este a vomita.Dece?

Răspuns Câştigător
| Hassel a răspuns:

Salut! Este o problema comuna in randul culturistilor, ce poate avea o gramada de cauze. In principal, poti avea stari de greata/voma din cauza efortului de la sala sau a faptului ca shakeul e foarte consistent. Incearca sa-l bei mai lent, cu inghitiuri mici, eventual nu pe drum, ci stand pe loc, ca atunci cand iei o masa normala. Daca nici asa nu merge, scade portia de gainer cu 10-15 grame, si vezi daca mai ai probleme. Daca nici asa nu merge, problema e gustul... si nu prea ai ce sa faci in cazul asta, decat poate sa te obisnuiesti cu elwinking no pain, no gain! be a man!

| Maleok explică (pentru Hassel):

Mersi baieti, dupa ce il beau parca am stare de greata si parca nici nu am chef de nimic...cred ca totusi e din cauza aromei! Ce reactii adverse poate sa fie de la el voma da?

| Hassel a răspuns (pentru Maleok):

Da, asta ar fi... bine, pentru cei hipersensibili pot să apară iritaţii gen urticarie, dar nu cred că e cazul tău. Dacă nu-ţi place chiar deloc aroma, diluează-l, bagă ceva în el care să-i schimbe gustul-(apte, cacao real, un fruct gen banană) sau ţine-te de nas când îl bei.

| Maleok explică (pentru Hassel):

Mersi..Am scazut portia cu fro 10 grame il beau si incet si vad ca nu mai am asa chinuri.

5 răspunsuri:
| PreaDulcePreaFin a răspuns:

Fie il faci prea concentrat ( cee ce e normal pentru un gainer) ori pur si simplu, organismul zice ca nu e ok aroma.

| bolatsezen a răspuns:

Pai uitate la indreiente. poate ceva nu-ti prieste bine

Întrebări similare