| Oyasumi a întrebat:

Salut tpu.Nu stiu ce sa mai fac. Tatal meu este blindat, full muschi.
Eu am 15 ani si sunt destul de bine facut,dar am incheieturile de la maini foarte sensibile, slabe.ca si maicamea.
Ce sa fac sa le fac mai rezistente.Cand dau mai tare cu pumnu sau imping, imi pocneste incheietura si ma doare 2 sapt... si dupa tot asa.
Vreau sa le fac mai dure, mai rezistent.Cum sa pot sa le fac mai dure, cand dau cu pumnu sa nu mi se mai suceasca sa ma doare?

Răspuns Câştigător
| patria a răspuns:

Fii atent!
Tractiuni la Paralele(cu incheietura indoita)
Flexii pentru Biceps
Flexii Ciocan
Flexia degetelor

1. Stai in fund la marginea unei bancute si tine in maini o haltera sau bara dreapta scurte. Palmele sa fie orientate in sus si priza la nivelul umerilor. Aceasta va fi pozitia de start.

2. Coboara haltera cat de jos poti prin extensia degetelor. Lasa bara sa coboare pana cand se sprijina in ultima articulatie a degetelor.

3. Ridica haltera cat de sus poti prin inchiderea pumnului. Mentine o secunda. Repeta.

Sfat: Nu folosi greutati mari pentru ca este un exercitiu solicitant din cauza gradului mare de coborare a halterei.
Fa exercitiile astea si vei avea incheieturii de otel.happy
Si la alimentatie bea mult lapte si alimente care au calciu.
Si ca medicament pentru oase iti recomand ADDITIVA CALCIUM+VIT D3 te duci la farmacie si ii ceri asta.
Eu pe asta il folosesc si daca iti vei lucra incheieturile acolo se va concentra mult calciuhappy

5 răspunsuri:
| einenebun23 a răspuns:

Pai incepe cu exercitii mai usoare pentru incheieturi nu incepe sa ridici din prima 50 de kg incepe si treptat ti se vor fixa.

| Polaris a răspuns:

Te-a dresat taică-tu bine.

| Oyasumi explică (pentru einenebun23):

Zi-mi te rog ce exercitii, ca merg si la sala, ca sa fiu si mai tare.Dar incheietura maini ma dispera sad

| Oyasumi explică (pentru patria):

Raspunsul tau e foarte complex, sper sa functionezebig grin

| patria a răspuns (pentru Oyasumi):

O sa functionezewinking eu le fac si am incheieturi foarte puternice