| alexsneks22 a întrebat:

Pentru cei care cunosc, ce ziceti, merita sa cumpar acest produs?

https://teamdeals.ro/......ack-gym5/p

Credeti ca isi va face efectul? adica imi trebuie mai mult pentru dezoltarea masei musculare, a abdomenului mai exact, dar si pentru arderea grasimii de pe burta.
Am slabit undeva la 40 de kg, dar mi-a ramas grasimea pe burta, de care nu prea scap.
Daca cunoasteti, spuneti-mi, merita? Si dupa cat timp isi va face efectul? 2-3-4-5 luni?

Răspuns Câştigător
| aXy99 a răspuns:

Link-ul nu functioneaza, dar te asigur ca nu ai cum sa scapi de acea piele excedentara decat prin operatie (sau mai mult operatii). Aparatul ala nu te va ajuta cu nimic, poti face si singur/a abdomene.

4 răspunsuri:
| alexsneks22 explică (pentru aXy99):

Https://www.emag.ro/......D1YTPFBBM/

Poate merge link-ul asta.
Nu este piele in exces, este grasime pe abdomen. ma gandesc ca cu ala pot scapa de ea,

| aXy99 a răspuns (pentru alexsneks22):

E inutila.

| Kerre a răspuns:

Si chiar crezi prostiile astea? Nu exista nimic care te face sa scapi de stratul adipos (grasime) de pe corp, sau chiar sa iti creasca musculatura wtf? Singurul lucru care te scapa de grasimea de pe corp intr-un mod sanatos este deficit-ul caloric, in momenul in care mananci mai putin de cat corpul tau consuma, el va folosi grasimea pe post de energie. La cresterea masei musculare este mult mai complicat, dar chiar crezi ca daca vei purta o curea la 80 de lei iti vei creste musculatura? Daca era chiar asa atunci nu mai erau oameni slabanogi sau obezi, ii vedeai pe toti care merg pe strada cu o musculatura echilibrata si bine "antrenata". Deci in concluzie este doar o inselatorie pentru copii care cred ca daca vor purta o amarata de curea li se vor umfla muschii sau ce mai cred ei, deci nu fi unul dintre ei, terog.

| alexsneks22 explică (pentru Kerre):

Si mie mi se pare o prostie cureaua aia, dar un prieten a avut, si cica si-ar face efectul laughing oricum eu nu mai am de gand sa o cumpar.