Produse pe calitate : www.megaproteine.ro
sau mai slabe ( si mai ieftine ) : www.pronutrition.ro
Uita-te la "concentrate proteice", mai gasesti si pe www.nutritech.ro
Dar cele mai bune si mai sanatoase, clar cele de la megaprotine, chiar daca sunt mai scumpe. Daca vrei sa dai mai putini bani, o sa ai rezultate si cu cele de la pronutrition, wpi sau whey protein sunt destul de bune.
Buna mai Bobby, Eu te-as sfatui sa nu iei proteine deoarece nu sunt binevenite in organism.Incearca sa cauti siteuri cu alimentatie sanatoasa odihna etc, nu proteinele fac totul si intreaba antrenorul de la sala te poate indruma:* fundita?
Ai idee ce sunt proteinele? Fara un aport de proteine in organism mori.
Descrie-ti putin alimentatia si antrenamentul, daca astea sunt bine puse la punct abia apoi te poti gandi la un supliment altfel sunt bani aruncati.
Bobby eu m-am referit, nu in consum excesiv, nu lua proteine pentru cresterea masei musculare ca nu e bine intreaba pe oricine crede-ma.Dai si tu o funda/:*
Pai e simplu ..niciodata sa nu iei pastile cu proteine.sa mananci si carne dar in special multe fructe si lecume si 2l de apa 30 min de sport si 8 ore de somn salut
Argumenteaza de ce nu e bine sa iei concentrate proteice. Dai raspunsuri penibile doar pentru cacatul ala de funda. Abtine-te ca esti praf in domeniul asta!
La ce pastile te referi?
Si de ce recomanzi multe fructe si legume din moment ce el vrea sa creasca in masa musculara? Abtineti-va daca habar nu aveti despre subiect!
Ma refeream ca un regim sanatos poate avea efecte, dar aici el hotaraste e corpul lui:*
Multumesc pentru raspunsuri. Intentia mea este sa cresc in masa musculara si nu alta. Am hotarat ca proteinele sa le iau dupa ce fac cateva luni de sala si sa nu incep din prima zi cu ele, deoarece cred ca nu eram destul de. dezvoltat. Programul meu arata cam asa: Prima masa pe care o am este dimineata dupa ce m-am sculat iar apoi plec la sala. Timpul mediu pentru trasul de fiare se desfasoara in jur de o ora/o ora jumate cu tot cu incalzire. Dupa ce plec dl sala si vin acasa bag si a 2-a masa a zilei, iar ultima este tocmai spre seara cam inainte de culcare. Timpul mediu pentru somn este de minim 8 ore iar de apa/lichide nu duc lipsa Un prieten cu care mai merg la sala, cam acelasi ca si mine, zice ca vrea sa cumpere niste proteine puternice numite Total Mass de care stie tot din auzite dl prieteni. Am citit pe google si am vazut ca de fapt au rezultate bune, doar ca pot avea si efecte negative in acelasi timp. Totusi sa nu confundam creatina/steroizi care sunt chimici cred, cu proteinele care sunt altceva. Inca astept niste sfaturi poate mai serioase. Peace!
Nu are importanta cat esti de dezvoltat. Concentratele proteice se iau pentru a completa alimentatia in functie de necesarul zilnic de proteine, sunt rapid de preparat, se digera usor(deci pot fi luate in momente cheie, de exemplu dimineata la trezire cand corpul are nevoie de nutrienti).
Spune-ne mai exact ce mananci. Trei mese sunt prea putine pentru a avea progrese bune.
Total Mass nu sunt ''proteine'', produsul este un weight gainer continand o cantitate mult mai mare de carbohidrati fata de proteine si altele. Sa nu mai zic ca este un produs de calitate proasta.
Creatina este o substanta care se gaseste in mod natural in corpul uman in nici un caz ceva chimic. Aceasta are multe roluri benefice: mareste sinteza proteinelor, iti ofera energie, stimuleaza productia de hormon de crestere etc.
Salut! eu merg la sala de cv timp. de 9 luni si pot sa-ti spun ca proteinele se pot lua dupa prima luna de antrenamente.ai nevoie de macar 4 mese pe zi ca sa obtii rezultate. poti sa iei gfx-8, imi iau dupa antrenamente de la sala, depinde netu` e plin de vrajeli nu tot ce vezi p`acolo e si bun bafta la tras de fiare!
Am intrebare, medici sportivi, nutritionisti, etc., vezi si articole pe doctor.info
Tu probabil ai intrebat copii mici paraleli cu sportul sau dentisti, intreaba pe cineva in DOMENIU.
Sincer, esti penibila, daca esti prea redusa mintal ca sa te documentezi macar taci
Alimentatia mea. de obicei mananc ce are mama prin frigider. Tutosi eu incerc sa ma incadrez in ceea ce a scris Cosmin86 in unele posturi, adica urmatoarele cuvinte: (carne, lapte branza, oua). Fiecare masa a mea contine cel putin una din cele de mai sus. De acum o sa incerc sa am cel putin 4 mese pe zi, sper sa fie destul pentru varsta mea, tinand cont ca nu sunt nici prea bine dezvoltat. Multumesc din nou pentru raspunsurile voastre. Ma puteti ajuta cu niste exemple de proteine? am inteles acum ca acel Total Mass nu are legatura cu proteinele, din ce ai scris tu. Dragos888, mersi bafta si tie.)
Nu am intrebat copii mici stiu asta de la fratele meu care are 20 ani si nu s-a simtit prea bine cand a bagat ogramada de proteine in el asa cum i-a zis antrenorul.
Depinde ce proteine, sunt oameni care baga extremepower care nu contine DELOC proteine si spun la toti ca "ce proteine bune iau ei"
Proteinele sunt facute tot din alimentatie ( zer, lapte, albus de ou, etc. ), pur si simplu proteina este separata de restul continutului ( grasimi, etc. ).
Eu folosesc de ani de zile si la analize am iesit mai bine decat majoritatea prietenilor mei.
Un supliment de calitate, avizat medical nu poate avea decat efecte benefice.
Stii cumva ce produse a luat fratele tau? Sa ne uitam ce contin si ce aviz au.