| alexandru303 a întrebat:

Stiti dupa ce iesiti de la sala sau faceti un antrenament ca sunteti mai pompati fata de cum erati la inceputul antrenamentului? Intrebarea mea este cat timp ramaneti asa?

Răspuns Câştigător
| Reghqen a răspuns:

Da după fiecare antrenament se întămplă asta, deoarece mușchii au fost lucrați intensi și rămân "umflați" "pompați" câteva ore, cu timpul, cu antrenamente frecvente și lucrând mușchii corect, și lăsândui și câteva zile de pauză și odihnă după un antrenament acel efect "pompat" rămâne, asta după cel puțin 6 luni, chiar dacă rezultatele adevărate apar după ani de zile după 6 luni cam așa o să observi primele rezultate!
Efectul rămâne deoarece mușchii au fost lucrați intensi și corect în acele luni, și mușchii au crescut happy

4 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Până mă dezumflu.

| Simpatic a răspuns (pentru Reghqen):

Nu e adevarat, pomparea asta are legatura cu vascularizarea muschilor, ea ar trebui sa tina dupa logica mea cateva ore dupa un antrenament intensiv. Dar nu o sa tina cateva luni.

| Reghqen a răspuns (pentru Simpatic):

Nu prea m-ai înțeles bine, și eu am spus ca pomparea aceea o să țină câteva ore după un antrenament intensiv, ceea ce cu timpul rămâne sunt mușchii mai groși de la toate antrenamentele executate în luniile acelea, nu ca pomparea aia o să rămână, ci sunt mușchii care cresc cu timpul luniilor, aniilor!

| Simpatic a răspuns (pentru Reghqen):

Ok