Salut! Hai să începem cu programul de somn.
În primul rând ai nevoie de minim 8 ore de somn. Sa făcut și un studiu care a arătat, că persoanele care au dormit mai puțin, nu au avut rezultate prea bune în masă musculară, dar nici în arderea grăsimilor.
Antrenament pentru masă musculară și foarte bun pentru începători, dar și pentru intermediari ar fi :
Full body sau push-pull-legs.
Ce vrei să ști despre proteine?
Proteine :lapte, brânză, ouă, carne, etc.
Sau tu vorbești despre suplimente? Spunele suplimente, nu proteine.
Oricum, tu nu ai nevoie de suplimente. Asta dacă nu poți obține necesarul de proteine din alimentație sau nu ai timp să mănânci.
Ține minte că la fiecare masă, trebuie să ai proteine și carbohidrați.
Antrenamentul, nu ar trebui să dureze mai mult de o oră.
Baftă!
Continui cu sala, evident. Acolo ai un instructor.
Sau rămâi cum ești.
Proteine? Naturale, poate (din alimentație).
Salut!
Mănâncă diversificat, introdu în alimentație : Orez, cartofi, paste, pâine, pește, brânză, ouă, carne de pui, carne de porc, etc.
Orez cu carne de pui, carne la grătar, cartofi cu carne. Înțelegi? Fiecare masă trebuie să aibă proteine, dar și carbohidrați.
Eu de exemplu îmi încep dimineața mâncând un iaurt și 10 ouă, nu mănânc carbohidrați de dimineață, pentru că am văzut că nu reacționează bine stomacul meu .
Asta nu înseamnă că pentru nu ar merge. Fiecare are un organism diferit.
Baftă!
Am făcut calisthenics 3 ani, nu sală, dar acum m-am apucat și de sală. Trebuie să mănânci mult, atunci când vrei să crești în masă musculară, 4-5 Mese pe zi.
Calisthenics, înseamnă exerciții cu greutatea corpului. Nu te dezvolți cine știe ce de la calisthenics, iar ăsta este și motivul pentru care m-am apucat de sală. La sală se fac mușchi, nu acasă.
Baftă!