Aceste exercitii sunt grele, sunt de profesionist. Acum tu alegi ce poti sa faci de aici: https://www.youtube.com/......tps?/watch sunt in caz ca vrei sa te duci la sala. Daca vrei sa faci doar acasa:- cranch-uri, cranch-uri laterale, ridicari de picioare din atarnat, ridicari de genunchi stanga-dreapta din atarnat, abdomene cu greutate adaugata
Ce intrebari... Asta nu se estimeaza, fa sport, ai grija ce mananci si cu timpul o sa se vada rezultate.Ce vrei sa faci tu se numesc patratele de foame, fara suparare. Abdomenul este ca fiecare muschi, nu poti avea abdomenul lui Lazar Angelov si cu brate de 25 cm...
Multumesc, stiu ca 80% este dieta si 20% antrenamentul dar ai cumva vreun link cu un antrenament adecvat pentru patratele?
Dai jos, dar fa alergatul putin mai intens.Adica sprinturi pe o durata de timp, pauza.Ar mai trebui sa faci si ceva cardio.Si o sa dai jos.Cred ca dai jos si daca alergi atat, dar conteaza si alimentatia, cauti si tu sa vezi care contin grasimi si carbohidrati.
Pacat ca nu pot da 2 funde, multumesc frumos pentru ca mi-ai raspuns la intrebare