| PRD98 a întrebat:

vin cu o problema la care caut rezolvare de multa vreme. Deseori ies cu prietenii la fotbal si eu sunt portarul. Din pacate port ochelari insa la cat de agresiv se joaca sa zicem asa fotbalul la noi, mi-e frica sa joc cu ochelarii pe cap asa ca ii dau jos doar ca nu vad chiar asa de bine cu ei. Intrebarea mea este urmatoarea, stiti cumva ceva protectie in care iti poti baga ochelarii de vedere si ii poti trage pe cap sa nu cada ca sa pot juca fara probleme?

5 răspunsuri:
| zilog a răspuns:

DACA ITI DA O MINGIE IN OCHELARI TI-SE INFIG cioburile in ochi
mai bine lasi ochelarii sau cumperi lentile de contact
sau ii obligi sa joace fotbal pentru nevazatori
ia incerca sa vezi cat de misto este
mult mai amuzant
mult mai frumos
aduce o satisfactie mult mai mere
exista mingii care contin clopotiei in ainutru care zornaie si le auzi

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Daca ai probleme cu vederea lasa te de fotbal, este un sport dur si obosesti ochii fara ochelari, rezuma te sa vezi la televizor un meci de fotbal nu sa joci tu ca risti sa te accidentezi grav.

| nicu991 a răspuns:

O optiune pentru tine ca sa poti continua astfel de activitati ar fi lentilele de contact.

| cristi202 a răspuns:

Ai doua solutii: fie iti iei lentile de contact, si atunci dispare orice problema, fie folosesti un lantisor special pentru ochelari, care face posibila purtarea lor la git, si atunci daca cad de pe nas de pe urma socurilor ce le ai la sarituri sau a prinderii mingii, nu se sparg, asta daca nu intra plonjoanele in discutie. Desigur ca exista riscuri pe care trebuie sa ti le asumi, fotbalul fiind destul de violent in astfel de situatii.