| xVictor a întrebat:

Vreau niste sfaturi pentru a face masa musculara intr-o luna, practic un corp de plaja, mai precis 30 de zile. Ce ar trebui sa fac, cum ar trebui sa fac, ce ar trebui samananc, ce sa consum, ce nu, de cate ori sa mananc, cat sa dorm, cand sa dorm ORICE. Pe scurt fiecare detaliu in parte. Tin sa mentionez ca sunt la Țară deci practic fara sala si ma voi antrena doar cu greutatea corpului. Mai tin sa mentionez ca am corp cat de cat si am gena de elită in spate :/ adica toata lumea imi zice ca e uimitor cat e de mare, ca hainele ma strang, in fine... Am 19 ani. Multumesc, o sa dau funda.

11 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Orice ai face intr-o luna nu se vede nimic! big grin Trebuiesc cel putin 3 luni sa se vada ceva... deci nu mult, ceva numai big grin

| xVictor explică (pentru lpavel):

Am uitat sa mentionez ca prima data cand m.am dus la sala aveam 65 kg apoi in doua saptamani am ajuns la 71-72 :/ app mersi de raspuns, nu are nici macar o legatura cu intrebarea in afara de tema adica musculatura.

| AndreiWeisz a răspuns (pentru xVictor):

Are legatura, nu are nimeni ce sa-ti raspunda, intrebarea ta nu are un scop realistic, nu poti sa ajungi unde vrei tu intr-o luna. Accepta idea, cauta sa te antrenezi cat mai bine in timpul acela, fa-ti un abonament la sala si poate dupa te pot ajuta cu un antrenament sau ceva.

| xVictor explică (pentru AndreiWeisz):

Esti inutil boss, mersi de ajutor happy nu.mi mai trebuie nimic laughing mai bine caut dreac pe google decat sa mai vad ceva de la unii ca voi :/ imi stiu corpul si mna, dar dupa cum poti vedea domnule antrenor sef am zis,, corp de plaja " in ghilimele, iti si scriu ca mna, minte mai putina. In fine, mersi pentru timpul pierdut la revedere.

| AndreiWeisz a răspuns (pentru xVictor):

Da ma bine, du-te si incoarda-te altundeva, ca aici nu impresionezi. Poti sa cauti si pe google, acelasi raspuns il vei primi. Plus ca nu ai pus ghilimele la corpul de plaja, mai uita-te o data la ce ai intrebat.

Practic domnule antrenor / profesor. La revedere

| lpavel a răspuns (pentru AndreiWeisz):

Nu prea ii place adevarul laughing

| xVictor explică (pentru lpavel):

N-am inteles raspunsul :/ tin sa zic prin acest mesaj tuturor,, antrenorilor'' ca am pus deja 4 kg de musculatura pe mine si deja se poate remarca happy Succes, antrenorilor.

| lpavel a răspuns (pentru xVictor):

Intr-o luna 4 kg de muschi? poate de sunca laughing

| AndreiWeisz a răspuns:

Nu iti faci un "corp de plaja" in doar o luna, oricum ai lua-o. Mai ales ca nu vrei sa mergi la sala, ci pe cont propriu. Poate in vreun an.

Am uitat sa mentionez ca prima data cand m.am dus la sala aveam 65 kg apoi in doua saptamani am ajuns la 71-72 :/ app mersi de raspuns, nu are nici macar o legatura cu intrebarea in afara de tema adica musculatura. :/