Orice ai face intr-o luna nu se vede nimic! Trebuiesc cel putin 3 luni sa se vada ceva... deci nu mult, ceva numai
Nu iti faci un "corp de plaja" in doar o luna, oricum ai lua-o. Mai ales ca nu vrei sa mergi la sala, ci pe cont propriu. Poate in vreun an.
Am uitat sa mentionez ca prima data cand m.am dus la sala aveam 65 kg apoi in doua saptamani am ajuns la 71-72 :/ app mersi de raspuns, nu are nici macar o legatura cu intrebarea in afara de tema adica musculatura. :/
Are legatura, nu are nimeni ce sa-ti raspunda, intrebarea ta nu are un scop realistic, nu poti sa ajungi unde vrei tu intr-o luna. Accepta idea, cauta sa te antrenezi cat mai bine in timpul acela, fa-ti un abonament la sala si poate dupa te pot ajuta cu un antrenament sau ceva.
Esti inutil boss, mersi de ajutor nu.mi mai trebuie nimic
mai bine caut dreac pe google decat sa mai vad ceva de la unii ca voi :/ imi stiu corpul si mna, dar dupa cum poti vedea domnule antrenor sef am zis,, corp de plaja " in ghilimele, iti si scriu ca mna, minte mai putina. In fine, mersi pentru timpul pierdut la revedere.
Da ma bine, du-te si incoarda-te altundeva, ca aici nu impresionezi. Poti sa cauti si pe google, acelasi raspuns il vei primi. Plus ca nu ai pus ghilimele la corpul de plaja, mai uita-te o data la ce ai intrebat.