| Andrei202 a întrebat:

vreau sa ma apuc sa fac "sala" cum s-ar zice acasa si am nevoie neaparat de un antrenament, am 15 ani si sunt mai pe la inceput, am mai facut si inainte ceva dar nu cu program, iar acum vreau un program gen Luni - Miercuri - Vineri, si pentru mine credeti ca ar fi ok sa fac pe grupe la inceput? daca da, ce grupe merg cel mai bine si DE CE, vreau sa stiu de ce nu grupa ai cu aia si inverswinking pe langa asta am nevoie de inca un sfat, de exemplu daca ma decid sa fac azi biceps si spate spre exemplu, iau 3-4 exercitii pentru biceps, iar pentru fiecare cate 2-3 serii una dupa alta sau cum? pauza de cat? asta nu stiu, daca iau mai multe exercitii si le fac o data sau mai multe serii tinand cont ca fac grupa odata pe saptamana, deci cei care va pricepeti in asta sa ma ajutati va rog, multumesc, dau funda.

5 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Sala acasa = aberatie de copii mici

du-te la o sala adevarata, daca nu vrei sa ramai firav

| Andrei202 explică (pentru Cosmin86):

Daca eu scriu ca am nevoie de un antrenament pentru sala acasa, inseamna ca asta vreau sa mi se raspunda, la o sala adevarata ma voi duce insa nu de acum, iar pana ma voi duce vreau sa fac acasa, intelegi?

| Cosmin86 a răspuns (pentru Andrei202):

Http://www.getfit.ro/......acasa.html

Mai ai nevoie de o bara de tractiuni.

Sa nu uiti de alimentatia speciala pentru muschi ( nu pui muschi mancand ca un om normal )

| Andrei202 explică (pentru Cosmin86):

Stiu de acest antrenament, insa eu nu stiu cum sa fac antrenamentul, adica iau primul exercitiu, si cum fac? il fac, pauza 1min si il fac tot asa 2-3 serii daca asa se numesc, iar apoi trec la urmatoru? sau le fac pe toate odata de 2-3 ori cap coada?

| Cosmin86 a răspuns (pentru Andrei202):

Da. maxim 8 repetari / serie.

poti peste 8 repetari, maresti greutatea folosita ( NU numarul de repetari ).