Greu, greu de tot, vorbim de ultima etapa din Serie A unde blaturile sunt la ele acasa.
Milan-Cagliari clar se vor marca chiar 3 goluri, poate si 4.
Atalanta-Inter miza e locul 2 in campionat, o sa fie strans chiar daca Atalanta joaca acasa si pleaca cu prima sansa, as pune x1 aici.
Juve-Roma...e slabuta Juve, dar nici Roma nu rupe norii, probabil va fi victorie chinuita pentru juventini, deci psf1
Studiaza si tu putin meciurile inainte sa pui un bilet, mai ales cu 3000 de lei. Sunt si atatea site-uri de pe care sa te ajuti cu pronosticuri si analize, daca cauti pe google. N-as pune niciunul dintre astea. Asa ca idee, eu as merge pe milan solist, la atalanta gg si la juve gazde 2+.
Nu văd eu bine sau ai zis 3000 de lei? Poate ai vrut să zici 30, 00.
Că dacă au banii ăștia și singurul lucru care te duce mintea e să îi pariezi, înseamnă că i-ai câștigat prea ușor.
Ia zi, i-ai vândut bijuteriile mamei la amanet?
N-am mai băgat! Și sunt banii mei! Știu ce spui că iti mănâncă banii pariurile, etc.Dar devine o dependență până la urmă.Mai ales că data trecuta am câștigat 200 de milioane.Dar am riscat 100 de milioane!
Dar dacă pierdeai 100 de milioane? Și nu oricum, așa la ciuda, pe o surpriză care se întâmplă o dată pe an.
Lăsând banii la o parte, am în prieten care s-a îmbolnăvit din stres de psoriazis din cauza pariurilor, și sunt mult mai multe boli care pot apărea: diabet, leucemie, boli cardiovasculare, etc.
E viața ta până la urmă.
Cipi1212 întreabă: