| ErnestIonuț a întrebat:

Vreau sa pariez suma de 3000 de lei pe următoarele meciuri:
Ac Milan-Cagliari 0-3 goluri
Atalanta-inter Milan Psf1
Juventus Roma Psf1
Ce spuneti de aceste pronosticuri?

9 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Greu, greu de tot, vorbim de ultima etapa din Serie A unde blaturile sunt la ele acasa.

Milan-Cagliari clar se vor marca chiar 3 goluri, poate si 4.

Atalanta-Inter miza e locul 2 in campionat, o sa fie strans chiar daca Atalanta joaca acasa si pleaca cu prima sansa, as pune x1 aici.
Juve-Roma...e slabuta Juve, dar nici Roma nu rupe norii, probabil va fi victorie chinuita pentru juventini, deci psf1

| Drimmero a răspuns (pentru Drimmero):

Baga solist pe Milan, nu te complica pe goluri, iei solistul si iei banul, desi e echipa momentului in Italia, ce panarama de campionat a ajuns si Serie A

| sierra1 a răspuns:

Deja ai pierdut banii! (ai dezvăluit pe ce mergi)

Bula
| Bula a răspuns:

Daca pariezi la mine, sigur voi castiga! happy

| Xenoverse1 a răspuns:

Esti pierzator, daca pariezi asa.

| Sn4k3 a răspuns:

Studiaza si tu putin meciurile inainte sa pui un bilet, mai ales cu 3000 de lei. Sunt si atatea site-uri de pe care sa te ajuti cu pronosticuri si analize, daca cauti pe google. N-as pune niciunul dintre astea. Asa ca idee, eu as merge pe milan solist, la atalanta gg si la juve gazde 2+.

| Nilsson a răspuns:

Nu văd eu bine sau ai zis 3000 de lei? Poate ai vrut să zici 30, 00.
Că dacă au banii ăștia și singurul lucru care te duce mintea e să îi pariezi, înseamnă că i-ai câștigat prea ușor.
Ia zi, i-ai vândut bijuteriile mamei la amanet?

| ErnestIonuț explică (pentru Nilsson):

N-am mai băgat! Și sunt banii mei! Știu ce spui că iti mănâncă banii pariurile, etc.Dar devine o dependență până la urmă.Mai ales că data trecuta am câștigat 200 de milioane.Dar am riscat 100 de milioane!

| Nilsson a răspuns (pentru ErnestIonuț):

Dar dacă pierdeai 100 de milioane? Și nu oricum, așa la ciuda, pe o surpriză care se întâmplă o dată pe an.
Lăsând banii la o parte, am în prieten care s-a îmbolnăvit din stres de psoriazis din cauza pariurilor, și sunt mult mai multe boli care pot apărea: diabet, leucemie, boli cardiovasculare, etc.
E viața ta până la urmă.