| sica2 a întrebat:

Salut tuturor, am 18 ani si o inaltime de 1.82m si 65 kg.Practic kick box si mma de o luna de zile si nu se vad rezultate.Adica nu cresc deloc in greutate si nu prea pun muschi cine stie ce.
Vreau si eu un program de alimentatie pentru kick box si mma bun si recomandatimi niste proteine ceva de calitate sa folosesc si v-as fi recunoscator daca ma puteti ajuta cu chestia asta +funda.

7 răspunsuri:
| MaariiaAndreeaa a răspuns:

Buna, am 14ani si ma numesc Maria Practic kick boxing de trei ani jumate.
Daca faci de o luna si ai gen 2 antrenamente pe saptamana ...nu te astepta sa ai cine stie ce muschi, si nu trebiue neaparat sa pui greutate, eu
m-am mentinut la aceeasi greutate fara sa tin cura sau ceva de genul.
Deci nu te alarma dupa cateva luni de antrenamente o sa vezi rezultate mult mai vizibile laughing)
Multa bafta, in continuare, la antrenamente!

| WellowDee a răspuns:

Adevarul e ca nu poti lua in greutate si nici muschi doar dupa o luna... iti trebuie timp si rabdare cat despre dieta stiu ca trebuie sa iei cam 5 mese/zi. bine nu foarte calorice dar care sa-ti dea vitaminele necesare si tot odata multe fructe si legume. Cat despre proteine ai putea intreba un farmacist sau pe cineva care stii ca, consuma si sincer. nu prea m-as indopa cu tot felul de vitamine doar cat e strictul necesar si poti avea si rezultate fara ele in mai multe luni! Sper ca ti-am fost de ajutor

| GeorgyGirl a răspuns:

Eu nu ma pricem la alimente specifice pentru kick box dar la descrierea ta mi se pare ca esti perfect bucurate ca nu esti gras si te chinui sa dai jos apoi sa faci muschi ca altii. dupa doar o luna nu se vad prea multe pentru ca muschiul se formeaza intai la interior si apoi la exterior.eu merg la sala si stiu cum e. spor la treaba si nu fi dezamagit ca sunt sigura ca arati bine oricum.

| Lothar a răspuns:

Antrenament cu greutati.ce faci tu e mai mult pentru slabit
Vreau sa-mi spui ce faci tu la un antrenament obisnuit

| sica2 explică (pentru Lothar):

La un antrenament incalzirea mai intai vreo 15 minute, depinde ce fac in ziua aia mma sau kick box dupa care spairinguri adica lupte intre noi, lovituri la palmare crosee, directe tot asa depinde ce ne spune sensei sa facem si dupa program de forta.A si am uitat chestiile la mma manevre la sol din astea.

| Lothar a răspuns (pentru sica2):

Si care-i programul de forta?
Ca pana acum tot ce ai scris acolo nu te ajuta sa pui muschi pe tine

| JohnnyBi a răspuns:

Sfaturi de rahat. Baga mancare in tine. Muschii cresc din proteina. Baga botul in carne, lactate si oua. Baga carbo pentru energie. Pe scurt: pune-ti alimentatia la punct. Alte sfaturi sunt inutile. Somn bun+ alimentatie + antrenament = performanta