Nu stiu cum la tine flexorul este exercitiu pentru pectorali, ca eu oricum gandesc in afara de spate, deltoizi sau brate nu imi iese la socoteala pectoralul. daca ai 2 greutati asemanatoare poti face fluturari, daca ai un ghiozdan si niste pietre poti face pull over, daca ai 2 bari paralele (sau 2 scaune cu spatar dar cu o contragreutate) poti face dip-uri (flotari la paralele, e ceva diferit de o flotare normala).
Mergi la sală sau mergi undeva la țară și ajuți un om la treabă si ridici greutati funda?
Sau hai sa pastram ajutorul pe un site de ajutor. nu dau detaliile personale la necunoscuti. problema mea personala.
fluturari...iti trebuie 2 greutati cu maner fix (sau bidoane daca poti sa le tii de la mijloc fara probleme). stai pe spate, coatele putin indoite. imagineaza-ti ca iei pe cineva in brate. deci bratele tale fac un arc de cerc, singura incheietura care se misca este umarul. cotul il blochezi intr-o pozitie putin indoita. dipurile. 2 bare paralele, tu intre ele. te arunci pe ele cu mainile drepte (deci tu esti vertical, barele orizontale si paralele cu tine, tu perpendicular pe ele). te lasi pana cand cotul tau face un unghi de 90 de grade. te ridici in pozitia initiala. inclinatia corpului spre fata putin, astfel pieptul intra mai mult. cu cat esti mai vertical intra tricepsul mai mult. deci vertical spre oblic fata de pamant. ai inteles?
emy1994 întreabă:
Mitrecelmare întreabă: