Daca ai sub 18 ani nu lua prafuri, ca nu merita. Gasesti proteina in o gramada de surse naturale si e si mai sanatos.
Dacă e aia de la biotech are 23g la 30g servire. Dar nu are și proteina asta o cutie ceva să ne arăți ce e? E cea mai stupida chestie pe care am auzit-o, vrei sa iei ceva, dar nu știi sigur cum se numește și ce conține de fapt...
Suplimentele nu se asimilează cum trebuie. Proteine din alimentație. Omega 3 din ulei de in și pește oceanic, dar de captură.
Mananc multa carne de acolo ti iei proteinele lasa le dracu de suplimente, tu cred ca confunzi suplimentele cu steroizii
Ulei de in de la hofigal, uleiuri de la fares (orice ulei din plante pe care scrie PT UZ INTERN) nu te chimiza, iti poti strica organismul, in 3 luni te ingrasi, simti oboseala, ceata mentala, proteina + apa la bidon inseamna cancer. Apa imbuteliata contine nitrat, cu proteina se transforma in nitrit, de acolo boli de stomac. Ia orice din plante, cruditati, ceaiuri, nimic sintetic
Eu sunt economist, am 2 facultati, una de stat si una particulara. A, m si un master la stat. Ref la vaccinutri, ti-ai spune ca esti responsabil pentru propria sanatate, ca nu trebuie sa o lasi in mainile altora, doctorul nu e responsabil pentru sanatatea ta, ba chiar nu-si asuma nimic. Iar dreptul la libera exprimare nu il poti ingradi tu. Ma bucur si ma intristez ca ai retinut un comm de-al meu de acum 5 luni, ia zi, te-ai indragostit?