Unde nu esti sigur de favorita incearca sa bagi peste un anumit nr de goluri, sau ca inscrie una sau ambele formatii, sunt destule variante, de ex:real 1; sevillia levante gol-gol; napoli 1x; valencia pauzasaufinal 1; valladolid-villareal 2....parerea mea, surprizele nu ies din calcul
Dar cum este asta gol-gol adica inscriu ambele echipe in prima repriza sau a doua? Zi-mi niste metode cu care pot castiga aproape sigur!
Nu exista meciuri sigure si nici metode sigure, altfel casele de pariuri ar fi dat faliment pana acum GG inseamna ca inscriu ambele pana la final(min 90), nu conteaza scorul (1-1; 1-3; 2-1; 4-4)
nu te sfatuiesc sa incepi sa pariezi daca nu stapanesti bine termenii, sau cel putin incepe cu sume mici, de 1 leu pana inveti si iti faci o tehnica,sunt si anumite site-uri care dau pronosticuri dar asta nu inseamna ca meciurile alea si ies,dar poti sa iti faci o parere, eu urmaresc pe facebook un grup de baieti care joaca live si vad ca fac treaba buna, dau in fiecare zi pronosticuri de genul meciul zilei, meciul noptii si cota 2, daca te tii de ei si pariezi cu masura,poti sa faci profit frumos pana la sfarsitul anului,dar trebuie rabdare si daca nu ies meciurile cateva zile la rand sa nu disperi,ca pana la urma tot le prind...aaa, si mai e o metoda, martingale se numeste, cauta detalii pe net, eu nu pot explica mai bine ca aia
Real-Granada peste 3, 5 goluri
Sevilia-Levante 1
Napoli-Chievo Verona 1
Valencia-Espanyol X pauză
Real Valladolid-Villarreal 2 pauză sau final.
O zi bună.