| enonimox a întrebat:

Salut,vreau sa devin cel mai mare culturist din lume cine ma sustine bine cine nu epoftiit sa plece, iau aminoacizi, creatina si proteine am 16 ani, vreau tot ce trebuie sa stiu de la profesionisti de asta am scris pe TPU, nu ma las niciodata de sala fac 7 zile pe saptamana 2 ore pe zi plus 30 minute alergat in fiecare zi,breau tot ce trebuie sa stiu si sa fac, vreau sa-i iau locul lui Arnold, sunt din constanta, caut amici pentru sala multumesc de atentie si o seara placuta.

Răspuns Câştigător
| Wehes a răspuns:

Se putea sa nu scrie cineva o tampenie?
Ce 3-4 ore ma geniule?
Maxim 1 ora jumate pe zi in Sala. Restul e pierdere de timp + supraantrenament.
P.S : On Topic : Timp de 7 zile, 2 ore la sala o sa, scazi in niciun caz sa cresti sa devii ''cel mai mare culturist''.
Toti avem vise, putini le indeplinim, daca nu gandim inainte sa actionam.
TPU nu e site de profesionisti, daca vrei site de profesionisti te duci pe :
http://www.culturism.ro
http://www.topculturism.ro/discutii/index.php
Alea sunt site-uri, TPU mai mult pentru incepatori la sectiunea Culturism.

13 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Cu 2 ore pe zi si 7 zile pe sapt. vrei sa devii cel mai puternic?

apuca-te de sah

Si ia-ti un antrenor, care sa-ti schimbe prostia aia de program

| enonimox explică (pentru Cosmin86):

Prietene asta a fost de inceput, din septembrie imi schib programul.

| PreaDulcePreaFin a răspuns:

Ai nevoie de bani, ca sa faci culturism, ca si sport de performanta, in Romania e greu pentru ca nu e sustinut. Ca idee, ce castigi pe la competitii nu iti ajunge pentru suplimente, si ca sa ajungi sa castigi ceva competitii, trebuie sa bagi bani

| enonimox explică (pentru PreaDulcePreaFin):

Multumesc de raspuns la 20 ani plec din tara la concursuri si de acolo incep sa urs

| enonimox explică (pentru enonimox):

Atunci cosmine zi tu unul bun

| Sebastian98qw9 a răspuns:

Chiar imi place ca ai ambitie
Dar..DAR...eu zic sa dai mai mult ore de antrenamnte, cam 3-4 ore, dar nu in continu...
Daca vrei sa devii, dupa cum spui tu,, cel mai mare culturist din lume,, ai nevoie neaparat de un antrenor, pentru ca singur nu prea ai sanse.El ati va explica tot ce trebuie sa faci
Tu trebuie doar sa ai ambitie si sa nu te lasi...mult noroc

| PreaDulcePreaFin a răspuns (pentru Wehes):

Daca mananci, hard, dormi ca un urs, si sa zicem ca nu faci mai nimic in afara de sala, eu zic ca rezisti si la antrenamente de peste o ora jumate. Totul pleaca de la odihna, foarte multa odihna... somn.

| Wehes a răspuns (pentru PreaDulcePreaFin):

Daca face tot ce ai scris tu acolo, poate ca ar merge treaba, undeva la 2 ore - 2 ore jumate desii mi-e greu sa cred, dar sa zice totusi.
Dar nu cum zice ila ca 3-4 ore ca deja e, exagerat + supraantrenament.

| Cosmin86 a răspuns (pentru PreaDulcePreaFin):

Si daca te dopezi. Daca nu te dopezi, poti sa faci tot ce-ai zis tu si nu rezisti la antrenamente de genul.

dintr-un motiv simplu : dupa 1 ora nivelul de testosteron scade. punct. dar daca ai seringa de testosteron, nu-ti pasa

| Sebastian98qw9 a răspuns (pentru Wehes):

Mda am cam exagerat cu 3-4 ore, poate 2-3 ore, nu sunt profesionist sau ceva, de asta i-am si recomandat un antrenor.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Sebastian98qw9):

Si 2-3 ore e stupid, mai documenteaza-te

| Sebastian98qw9 a răspuns (pentru Cosmin86):

Mie nu mi se pare stupi, nu vad ceva ciudat in a face 2-3 ore de sala pe zi.Eu de exemplu faceam 1 ora si 30 minute dupa amiaza, si inca 1 ora mai spre sfaritul zilei. Poate am gresit, nu stiu, in orice caz, este alegerea lui cate ore de sala vrea sa faca.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Sebastian98qw9):

E chestia de TESTOSTERON, hormonul cel mai important pentru muschi

Dupa 1 ora de antrenament testosteronul SCADE si mai mult distrugi.

Un antrenament OPTIM e de 45-60 de minute. Eu asa fac, de 3-4 ori pe saptamana si totusi am crescut in forta MULT MAI MULT decat aia care fac 2 ore pe zi

p.s. : termina cu "pe zi", muschii si forta se dezvolta in zilele de pauza, NU cand tragi