Nu trebuie neaparat sa iei astfel de medicamente... Poti consuma lapte, carne si oua.Acestea au mai multe proteine, calciu si fosfor decat aceste pastile.Iti doresc multa sanatate si te sustin in tot cea ce faci!
Alea nu sunt "pastile" si nici "medicamente", daca nu ai nicio treaba cu suplimentele si nutritia nu mai comenta aiurea
Auzi,dar tu de ce comentezi aiurea?! Vezi-ti de treaba si nu te baga in seama daca nu sti sa raspunzi.Eu mi-am spus parerea! Macar eu nu raspund ca altii ca sa primesc funda!
Ma doare fix undeva de "funda", nu sunt gay sa ma intereseze asa ceva.
Si alimentele nu au mai multe proteine decat concentratele proteice, laptele are 3.5 %, branza cam 22 %, carnea aprox. 20 %, etc., un concentrat proteic are si 90 % concentratie, observi diferenta? Si tot din alimente sunt obtinute ( spre ex. cea mai celebra proteina - cea din zer - se obtine separand proteina de restul continutului, la care uneori se mai adauga vitamine, minerale, calciu, depinde de produs ).
Suplimentele alimentare le poti considera "mancare concentrata", care contine doar ce-ti trebuie ( ex. proteine ), eliminand restul ( ex. grasimi ). In niciun caz nu sunt "medicamente" si nu trebuie sa inlocuiasca dieta.
Redis = cea mai slaba firma de suplimente din Romania, eu zic sa le eviti si sa-ti cumperi proteine adevarate ( ex. muscletech, dymatize, etc. ).
Daca vrei neaparat ideal protein ( care se dizvolva prost, are un gust ciudat, etc. ), atunci iei dimineata si dupa antrenament, alea sunt cele mai importante momente. In zilele fara antrenament iei dimineata si intre mese.
Poti lua si o singura data pe zi daca vrei, important e ca din alimentatie + supliment sa obtii 2 grame de proteina / kilogra-corp zilnic, asa cresti in masa musculara.
Daca poti atinge acea cantitate doar din alimentatie, nu trebuie sa iei suplimente deloc.
Ai putea sa spui si varsta, inaltime, greutate + experienta la sala, ca sunt N tipuri de suplimente si in functie de acele informatii iti alegi unul.
P.S. : daca te-am ajutat te rog sa-i dai funda lui LolikD33A
De ce mie? Sa iti dea tie fiindca tu ai raspuns corect.