Mai bine renunta la prafuri si incearca sa mananci mai sanatos cu un meniu format din mai multe proteine (dar nu prajite in ulei, unt pentru ca vrei masa musculara nu pachetele de grasime ) si incearca
sa nu depasesti 4 oua pe saptamana iar, iar din proteine poti manca carnea (pui, vita, peste ) la gratar, fiarta ori la cuptor
Bafta!
Astea sunt foarte bune :
http://www.megaproteine.ro/Proteine/Dymatize-Elite-Whey-Protein-2-200g/
Au si glutamina pentru refacere
Problema cu ouale este continutul mare de colesterol al acestora. Astfel, se recomanda sa consumati doar intre 3 – 4 oua cu galbenus pe saptamana. In schimb, albusul poate fi consumat oricand si fara nici un fel de restrictie – este forma cea mai pura de proteine in existenta. Este de asemenea recomandat ca atunci cand faceti omlete sa folositi un galbenus pentru fiecare doua albusuri – astfel veti mentine gustul de galbenus dar omelta va fi si mai sanatoasa.
deci mai pe scurt sa nu aiba ori sa isi faca probleme cu colesterolul...
1. ce-ai zis tu se aplica pentru oameni normali, sportivii pot manca mai multe oua ( eu mananc 16-20 pe saptamana de ani de zile si am colesteroul in interval, si nici macar nu sunt sportiv de performanta, aia mananca SI MAI MULT )
2. s-a demonstrat ca oul nu creste colesterolul la persoanele sanatoase
http://www.getfit.ro/alimentatie/alimente-alimentatie/ouale.html
citez : "rincipala ingrijorare a fost adusa in anii ’80 de continutul de colesterol. Intre timp aceasta teorie a fost depasita si se considera sigur(chiar benefic pentru nivelul de colesterol) consumul a 6 oua pe saptamana"