| alexTPU a întrebat:

Salut vreau sa mai slabesc si sa mai pun ceva muschi pe mine am 16 ani am programul destul de incarcat pana la 2-3 dupamiaza am ore si as vrea sa imi spuneti si mie ceva diete(nu in sensul ca sa nu mai mananc nimic sau sa mananc doar anumite lucruri)adica ce sa evit cand sa nu mai mananc si exerciti pe care le pot face acasa (am gantere)

Răspuns Câştigător
| Jambooja a răspuns:

Uite un raspuns care ti s-ar potrivi si tie.
http://www.tpu.ro/......-proteine/

Citeste link-ul care ti l-am atasat in mesaj.

P.S. 1. Nu poti face acasa ce faci la sala.
2. Daca vrei sa pui muschi automat vei pune si grasime.
3. Cand te faci mare din punct de vedere al musculaturii te poti apuca de diete si exercitii cardio pentru a te face cu patratele pe abdomen.

5 răspunsuri:
| NDC12 a răspuns:

Ce vrei tu pana la urma? Sa slabesti sau sa pui muschi? Ca nu le poti face pe amandoua.

| alexTPU explică (pentru NDC12):

De ce nu?

| MrMuscolo a răspuns:

Si cum vrei tu sa pui muschi? Stand si mancand sanatos se vor face niste mushi mari cum ai vista tu toata viata? Sa rezolvat nu se poate happy

| NDC12 a răspuns (pentru alexTPU):

Pentru ca atunci cand vrei sa pui masa musculara mananci carbohidrati multi + proteine, si atunci iei in greutate, si dupa trebuie sa faci definire, cand scazi in greutate si ramane doar masa musculara, arzi grasimea, sa-ti zic asa sa intelegi, aici reduci carbohidratii.

| Cosmin86 a răspuns (pentru alexTPU):

Din cauza alimentatie. Alimentaita pentru muschi e foarte diferita de cea pentru slabit.