Suplimentele nu inlocuiesc niciodata o masa! Se numesc suplimente tocmai din acest motiv:ca nu inlocuiesc nicioadata o masa! E in plus, pentru a te ajuta pe tine sa castigi masa musculara mai repede! NU inlocuiesc niciodata o masa! Dupa ce ai ajuns acasa mananca.Suplimentele nu tin de foame! Daca nu mananci in speranta ca va inlocui acel shake o masa nu vei creste.Trebuie sa ai minim 4 mese pe zi + suplimente!
Ai dreptate.
Acum, dupa raspunsul tau, chiar imi spun cum de nu m am putut gandi la asta
Apropo. In timpul scolii, de la ora 11 nu pot sa mananc decat ori o banana ori niste biscuiti. ( aceasta din cauza ca nu ma pot 'indopa' de fata cu colegii mei ). Crezi ca e ok daca pe langa acei biscuiti iau acest supliment? sa l beu repede in pauza nu m ar deranja
Daca ai un magazin de suplimente pe langa tine fugi si i-ati inainte de scoala niste batoane proteice de acolo daca e.Sincer mai bine iei cum scrie acolo o portie dupa antrenament si una seara.Si cu mese poti face asa: O masa inainte de a pleca la scoala si 3 mese dupa ce te intorci.Sau doua mese inainte de a plecat si doua dupa ce te intorci +suplimentul.
SUPLIMENTUL imediat dupa sala. Si masa de dupa sala o iei dupa 45-60 de minute de la shake, pentru a se putea absorbi.
E suficient 45-60 de minute pentru a fi absorbita?
Masa poti sa o iei si imediat dupa! Nu iti afecteaza cu nimic! Tot aceeasi nutrienti se vor absorbi. Oricum depinde si ce mananci dupa!
Dupa sala trebuie sa mananci alimente bogate in proteine pentru a te reface! Nu mananci nu vei creste! Frate, pe mine, uni chiar ma uimesc prin ce sfaturi fara niciun dau. ) Ganditi si voi!