| StefyRO a întrebat:

Salut, vreau sa va spun ca azi in cariera de footbalist am avut o zi proasta, deci de vreo 10 meciuri am ajuns titular, prin multa munca la echipa mea. Am avut un parcurs bun cu goluri cu tot ce trebuie avand in vedere ca sunt varg. Dar azi in meciul cu Gica Popescu antrenorul la bagat pe celalalt atacant, iauzi ca la bagat pentru ca are incredere in el si ca a aratat la antrenamente ca se poate misca mai bine, asa ok, in prima repriza 8-1 pentru aia, am intrat in a 2-a. Am irosit o ocazie oribila, adica portaru lor mi-a dat mingia, mie mi sa mai intamplat ca portarul lor sa dea mingea in directia mea pentru ca in spatele meu era fault sau cazuse cineva din picioare, dar nu si de data asta. Daduse mingea si eu puteam sa marchez, dar nu ma gandisem pe moment ca sa-r fi pus golul sau ceva, credeam ca e cineva faultat in spatele meu, asa ca m-am intors si am pierdut mingia. Asa s-a dus ocazia, eu ma gandesc ca la 8-1 chiar daca dadeam gol degeaba. Ca navea-m cum sa egalam sau ceva, dar daca as fi dat acel gol macar mi-as fi recapatat postul de titular. Ce ziceti sa fac acum? Mai e o saptamana pana la urmatorul meci. Sa muncesc in aceasta saptamana la antrenamente si la meci sa dau tot ce pot sa marchez? Multi oameni si-au dat seama ce s-a intamplat in acel moment...Ca nu intelesesem faza, dar antrenoru e suparat nu doar pe mine pe toate echipa, a inceput sa ne spuna ca daca continuam asa o sa ajungem fara servici etc..Eu nu vreau asta, vreau inapoi postul de titular sa demonstrez ca aia a fost o gafa care nu se va mai repeta. Voi ce ziceti?

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Toti fotbalistii, inclusiv cei mai mari, mai au zile proaste si ratari memorabile. Antreneaza-te constiincios si ai incredere in tine, o sa redevii titular si o sa dai goluri. Succes si numai bine!

1 răspuns:
| StefyRO explică (pentru Ioandelasal):

Multumesc! Pentru tine o funda! Numai bine!