| vLooM a întrebat:

Salut.
Vreau si eu o parere despre produsul GFX Gold Edition ( proteine) http://www.pronutrition.ro/review/product/list/id/3143/.
Am vazut comentarii ca este bun etc, trebuie sa consult un medic ceva pentru asa ceva?
Vreau sa ma reapuc de sala in forta dupa cateva luni de pauza pentru ca n-am avut timpul necesar sa ma duc la sala si vreau sa bag tare cu proteine. Astept cateva pareri, DAU FUNDA, mersi

Răspuns Câştigător
| hgcl a răspuns:

Aici tin sa te contrazic. Dupa un antrenament cu greutati, repet cu greutati unde ti-ai rupt fibrele musculare nu doar te-ai pompat si tu putin, ai nevoie de 15-40g de proteina, 35-75g de carbo. Daca mai adaugi si 5g de bcaa creste sinteza proteica cu 200%. La 1h si 30 de minute obligatoriu o masa (carbo complex+proteina). Toate astea doar in cazul in care practicantul vrea sa creasca in masa musculara. In cazul in care practicantul vrea sa scada din greutate (sa defineasca), el trebuie sa aiba un regim bazat pe un numar ridicat de proteine, iar cantitatea de carbohidranti dupa antrenament ar trebui sa ramana undeva la 15g, pentru absortia mai buna a proteinei. Altfel ce se intampla!? Practicantul o sa trimita jumate din cupa aia de whey pe care o consuma dupa antrenament direct in wc.

3 răspunsuri:
| BuLaNNNeL a răspuns:

GFX-ul este un gainer, adică te ajuta sa cresti in greutate. Contine foarte mult zahar în mare parte dai bani aiurea. Mai bine ia-ti un un supliment proteic din zer daca vrei "proteine" si nu gainere.

| BuLaNNNeL a răspuns (pentru hgcl):

Da ai dreptate, dar omul vrea "proteine" si vorbeste de un gainer. Nu a intrebat ce sa foloseasca după sau inainte de sală. Pe timpuri oamenii după sala băgau o tabletă de glucoza pana acasa unde isi serveau masa. laughing Baftă

| hgcl a răspuns (pentru BuLaNNNeL):

Eu zis ca omul nu s-a exprimat deloc bine.