Paii si eu am fost oarecum in situatia ta si iti pot recomanda ce am facut eu ca sa elimin grasimea abdominala si de pe piept nu sunt vreun antrenor de la sala sau ceva ca sa iti dau us sfat profesionist dar din experienta incerc sa iti spun si tie poate te pot ajuta. Ai nevoie de 7-8 ore de somn sau macar daca nu somn stai in pat si odihnestete daca nu ai somn chiar 8 ore dormi 6 si odihnestete inca o ora ca e ok asa. Incearca sa mananci 3 mese pe zi evita grasimile si excesul de zahar si sare mananca variat si nu mai manca dupa 7 seara. Ca si exercitii fa si tu un program de pe youtube in fiecare zi cand iti gasesti timp de preferat in fiecare zi la aceeasi ora si o zi de pauza pe saptamana si fa programul asta eu asta l-am facut http://www.youtube.com/watch?v=wc6_7MqTEDg nu e obligatoriu sa faci tot de acolo e doar pentru inspiratie la inceput mai putine si tot cresti efortul treptat PS> nu e foarte important sa faci mult important e ce faci sa faci corect si cu timpul grasimea dispare nu va disparea ca prin minune va fi nevoie de munca si de timp. pentru pectorali eu recomand flotarile tot asa incepi cu putine 4 serii a cate 5 flotari si dupa aia cresti si cand ajungi la 20 de flotari pe serie mai adaugi o serie si faci 5 serii de 20 dupa aia mai cresti la 5 serii a cate 25 si dupa faci 6 de 25 da ai grija creste saptamanal nu zilnic si vei vedea ca daca ai ambitie vei reusi cum si eu am reusit. Bafta si tine-te de exercitii. app. te ajuta foarte mult daca cel putin o zi pe saptamana iesi la alergat prin parc sau poti sa te apuci de un sport oricare ti se pare fascinant. Sportul te educa atat fizic cat si psihic si e benefic in dezvoltarea ta deci ti-l recomand. Succes!
Pai faci in fiecare zi de 3 ori : dimineata, la amiaza, si seara. faci cam aproximativ 35 de abdomene stai 2, 3 minute iar faci, exercitiul trebuie sa se repete de 3 ori. deci dimineata faci de 3 ori acest exercitiu la amiaza si seara. funda?
Pai sa incepem cu inceputulentru un stil de viata sanatos trebuie sa consumi minimul 2 l de apa pe zi.Trebuie sa dormi macar 10 ore noaptea(ar trebui normal sa dormi intre orele 23:00-10:00).Capitolul exercitii fizice:alerga cel putin o ora pe zi, fa abdomene in fiecare seara si zi macar 60 pe zi, flotari cate poti, genoflexiuni 70 pe zi, poti sa mai practici yogasi pilates.REGIMUL ALIMENTAR trebuie sa cuprinda multe fructe si legume proaspete mai ales ca e sezonul lor acum, taie prajelile din alimentatie, taie si fast-food-ul...O sa dea randament ce zic garantez! FUNDA?
Cumpara niste folie de aluminiu si o infasori in jurul burtii de vreo 2-3 ori si dai la sapa 60 minute in fiecare zi
Sau
Iti faci o dieta (cauta pe net una sau poate iti zice cineva) apoi iti gasesti o activitate de facut (alergat, inot, biciclism, fotbal)
Trebuie sa bei apa mai mult decat de obicei, sa te abtii de la junk-food si carbogazoase si sa dormi cam 8 ore (cat e si normal)
Mananca des si putin
Incearca sa iti reglezi odihna si sa dormi 7-8 ore pe noapte.
Abdomen : Alimentatie + Cardio.
Bună. Ar trebui să faci abdomnene. Începe cu uţine 20-25 de abdomene pe zi, şi odată la câteva zile, fă tot mai multe.
Aşa scapi de grasimea de pe amdomen. Nu contează la ce oră le faci, s-au în ce zile. Important e să te ţii de ele, şi să le faci zilnic.
Şi, dacă vrei să dai jos, va trebui să ţii şi o mică dietă. Pentru că dacă faci abdomene după care mănânci cartofi prăjiţi sau shaorma, nu vei rezolva nimic.
Abdomene pentru arderea grasimii de pe burta?
nu mai posta la "sport", n-ai nicio treaba cu sportul
Ce vrei tu se face din alimentatie, NU din exercitii
mai documenteaza-te:
http://www.getfit.ro/......abire.html
xyblue întreabă: