Danabol e unul din cei mai prosti steroizi, daca vrei neaparat steroizi ia ceva injectabil si gaseste-ti un medic sa-ti faca un ciclu ( vezi ca steroizii nu se iau singuri ) si apoi un ciclu de recuperare.
De curiozitate : cate mese ai pe zi acum?
Nu am folosit, dar aproape toti prietenii mei de la sala folosesc steroizi de ani de zile.
Spun ca e prost pentru ca e cel mai toxic steroid, ataca ficatul si fiind oral NU e la fel de eficient ca unul injectabil ( care nu are treaba cu ficatul ).
Mai baga o masa pe zi si axeaza-te si pe alta sursa de proteina ( branza, oua, etc.), alimentatia e foarte importanta cand iei steroizi
Serios? Ai incercat tu 6-7 mese pe zi + suplimente muscletech? Cine ti-a bagat tampenia asta in cap?
Incearca oxid nitric sa vezi cum te umfli in cateva luni, eventual un natural sterol.
Ia cauta pe youtube "dan blaj" sau "oana hrepca" ( e cat casa tipa ), astia doi nu au luat niciodata steroizi in viata lor, ce parere ai? Si mai sunt.
Oncescu nu a luat niciodata steroizi in viata lui, si i-a dat la skandemberg pe aproape toti culturistii care au bagat steroizi + ca uita-te la el cum arata, are 100 de kg de muschi.
Ce suplimente ai incercat de n-ai avut rezultate? Si cate mese pe zi ai bagat? Sper ca n-ai mancat doar 3 mese si te miri de ce nu reusesti.
Salut! am comandat eu de pe acel site un ciclu de vreo 40 zeci de zile dupa care am urmat o terapie post-ciclu... sa stii ca in aceste 40 de zile am pus 7 kg si ceva.
Proprietarul sitului e foarte de treaba... intreaba-l ce nu stii, spune-i ce mananci cate kg ai tot si iti va recomanda ce sa iei. Il recomand!