| jaycutler a întrebat:

Salutare, a cumparat cineva steroizi (sau mai exact danabol) de pe saitu http://e-steroizi.com/?

19 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Danabol e unul din cei mai prosti steroizi, daca vrei neaparat steroizi ia ceva injectabil si gaseste-ti un medic sa-ti faca un ciclu ( vezi ca steroizii nu se iau singuri ) si apoi un ciclu de recuperare.

De curiozitate : cate mese ai pe zi acum?

| dragosvalentin69 a răspuns:

Mai bine nu lua...

| jaycutler explică (pentru Cosmin86):

Re, de spui ca e ce-l mai prost produs? ai folosit vreodata?
Ce produs injectabil bun pentru masa imi recomanzi de pe acest site?

Am 4-5 mese pe zi... mai mult ma axez pe carne, cartofi.

| jaycutler explică (pentru dragosvalentin69):

De ce zici asta?

| nOOblike a răspuns:

Salut! am comandat eu de pe acel site un ciclu de vreo 40 zeci de zile dupa care am urmat o terapie post-ciclu... sa stii ca in aceste 40 de zile am pus 7 kg si ceva.
Proprietarul sitului e foarte de treaba... intreaba-l ce nu stii, spune-i ce mananci cate kg ai tot si iti va recomanda ce sa iei. Il recomand!

| ilegalnonstop a răspuns:

Eu nu!

| Cosmin86 a răspuns (pentru jaycutler):

Nu am folosit, dar aproape toti prietenii mei de la sala folosesc steroizi de ani de zile.

Spun ca e prost pentru ca e cel mai toxic steroid, ataca ficatul si fiind oral NU e la fel de eficient ca unul injectabil ( care nu are treaba cu ficatul ).

Mai baga o masa pe zi si axeaza-te si pe alta sursa de proteina ( branza, oua, etc.), alimentatia e foarte importanta cand iei steroizi

Ai dreptate unul injectabil merge direct in sange nu ajunge la ficat. mananc destul de bine stiu ce trebuie sa mananc happy

| jaycutler explică:

Da

Vrei sa participi la Mr Olympia?

De ce?

Ca altfel nu vad rostul steroizilor, la ce suplimente performante sunt in ziua de azi ( muscletech, dymatize, on, gaspari, etc. ), care nu au efecte secundare cum au steroizii, poti sa te faci "cat casa" si fara steroizi

De la asa ceva nu o sa te faci niciodata, poti sa iei 5 ani continu. bani aruncati.

Serios? Ai incercat tu 6-7 mese pe zi + suplimente muscletech? Cine ti-a bagat tampenia asta in cap?

Incearca oxid nitric sa vezi cum te umfli in cateva luni, eventual un natural sterol.

Ia cauta pe youtube "dan blaj" sau "oana hrepca" ( e cat casa tipa ), astia doi nu au luat niciodata steroizi in viata lor, ce parere ai? Si mai sunt.

Oncescu nu a luat niciodata steroizi in viata lui, si i-a dat la skandemberg pe aproape toti culturistii care au bagat steroizi + ca uita-te la el cum arata, are 100 de kg de muschi.

Ce suplimente ai incercat de n-ai avut rezultate? Si cate mese pe zi ai bagat? Sper ca n-ai mancat doar 3 mese si te miri de ce nu reusesti.

Skandemberg e skandemberg, lasa tu skandemberg normal ca ia dus pentru ca el sportu ala il practiva are experieta etc. Toti iau Steroizi toti culturisti ce ii vezi tu pe la tv, net. Am luat o groaza de suplimente + 4-5 mese pe zi.

Ce suplimente? Ai luat de calitate sau porcarii gen redis, pronutrition, etc.

Eu ti-am dat exemplu de 2 care nu iau. Sigur, nu sunt cat jay cutler, dar probabil sunt mai mari si mai definiti decat tine.

Ce varsta, inaltime/greutate ai acum?

Am luat BSN, Muscle Tech, Gaspari... etc. am 1.79 - 84 kg - 22 ani is definit.

Si tu acum nu mai progresezi? Cam devreme la 22 de ani sa-ti atingi potentialul genetic

Well mr steroid, ce-ai facut pana la urma?