| Secret666 a întrebat:

Salutare. Am 13 ani jumate, si vreau sa consum proteine cu absorbtie rapida. Ce imi recomandati, spuneti-mi si efectele secundare, please

14 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Esti prea mic pentru asa ceva. Lasa-ti organismul sa se dezvolte normal.

Răspuns utilizator avertizat
| Samariteanul a răspuns:

Tu esti normal? Ai 13 ani si vrei sa consumi proteine? Du-te la culcare inconstientule.Tu vezi cat e ceasul?

Răspuns utilizator avertizat
| heracles a răspuns:

Esti prea tanar si esti in crestere mai bine ai face exercitii de forta cu propria greutate a corpului. proteine se gasesc si in nuci,alune,albus de ou, piept de pui, branza, muschi de vita, lapte, hrana naturala este ceea mai sanatoasa la orice vrsta.

| ogeorgem a răspuns:

Efectele secundare sunt ca nu mai cresti. Nu te mai inalti. Din cauza asta sala si mai ales proteinele sunt recomandate dupa 18 ani

| Cosmin86 a răspuns (pentru ogeorgem):

Tu esti constient ce IDIOTENII ai putut sa spui?

Proteine se gasesc si in MANCARE...

deci, dupa logica ta, un copil daca mananca nu mai creste?

| ogeorgem a răspuns (pentru Cosmin86):

Proteinele din mancare sunt mult mai putine decat cele pentru musculatura. Acelea sunt proteine pure care pentru un copil este o cantitate enorma

| Cosmin86 a răspuns (pentru ogeorgem):

Depinde cat iti pui in portie... o portie recomandata are 20 de grame de proteine, pe care le gasesti in 100 gr piept de pui ( ceea ce nu e o cantitate asa mare ).

Nu te pune nimeni sa mananci toata galeata intr-o seara... o portie are cat 100 gr de piept de pui ( adica o bucatica mica de pui ).

| George_Eduard_2000 a răspuns:

Nu iti zic in nume de rau dar esti prea mic pentru a consuma proteine. Le poti consuma de la 16-17 ani in sus. Iar efectele secundare se intampla doar daca le consumi in exces. Acum e treaba ta ce faci.