| Sanity1337 a întrebat:

Salutare am 14 ani 1.63 si 45 de kg si fac sala de 4 luni si nu pot spune ca m-am schimbat asa mult gen in greutate inaltime ce pot face?

8 răspunsuri:
| baru a răspuns:

Totul se face in timp.Un bazin, alergari prinde foarte bine!

| Mariaaaavev a răspuns:

La varsta asta nici nu-ti trebuie sala. Corpul inca e in schimbare permanenta. Eu la 14 ani aveam 49 de kg si acum am 18 ani si am 59(fara a avea relatii sexuale. Ele iti modifica corpul). Esti inca micuta pentru sala. Incearca sa mananci sanatos. Multe fructe si nu exagera cu slabitul. Incearca sa faci ca sa nu devina o obsesie din a slabi.Mananca fiert, piept de pui pe gratar iar la micul dejun bea iaurt cu cereale. Sper ca te-am ajutat :*

| Sanity1337 explică (pentru Mariaaaavev):

Sunt baiat doamne

| aXy99 a răspuns (pentru Mariaaaavev):

Sexul iti modifica corpul? Ce tot aberezi acolo? laughing

| Mariaaaavev a răspuns (pentru aXy99):

Care va sa zica nu stiaiwinking incearca sa te uiti prin jur. Eu m-am informat happy si exact asa e!

| Mariaaaavev a răspuns (pentru aXy99):

Apropo,eu ma refeream la fete. happy Nu a specificat ca e baiat.

| GeoforceExperience a răspuns (pentru Mariaaaavev):

Asta e o vrajeala eu fac 1 an de sala si ridic greutati foarte mari inainte aveam 1, 82 acum 1, 87

| جيورجيو_كلاوديو_1905 a răspuns:

Salut - in cazul in care vrei sa apra mai usor muschii, incearca in timp ce mergi la sala sa nu faci numai un fel de exercitiu.
Iti recomand un video interesant cu raspunsul la intrebarea ta : https://www.youtube.com/watch?v=4wS0L3850mY