anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare!
Am 16 ani si mi-as dori sa fac muschi dar nu stiu daca e ok sa merg la sala. Adica acasa am doar o gantera de 5kg si atat, nu am haltere, si nici nu am unde sa fac tractiuni, astfel nu prea cred ca o sa am vreun progres.
Ce parere aveti?

11 răspunsuri:
| Yoyo12345 a răspuns:

Te poti duce la sala nu este problema. Doar mare grija la forma corecta a exercitiilor. Nu are ce sa-ti afecteze atata timp cat ai grija

| AnonimKjn a răspuns:

Daca vrei sa nu mergi la sala si vrei sa le faci in casa, incearca o aplicatie de le magazin play, m-a ajutat big grin
numele aplicatiei este six pack in 30 days
sper ca te am ajutat! big grin

| combativul a răspuns:

Du-te la sala, antreneaza-te ai grija ce mananci si grija mare la executarea exercitiilor.

Răspuns utilizator avertizat
| aXy99 a răspuns:

Daca nu te duci la sala nu ai sanse.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Du-te la sala, uite aici un program gratis pentru incepatori: http://outalpha.com/the-out-alpha-novice-program/

Răspuns utilizator avertizat
| Kerre a răspuns:

Mergi la sala, o sa ai mai multe avantaje din mai multe puncturi de vedere. Acasa cu o gantera de 5kg nu o sa faci mare treaba, adica mai deloc, pentru a creste in masa musculara trebuie intotdeauna sa progresezi pentru a da muschiului un nou stimul si pentru a avea motiv de ce sa creasca.

| Kerre a răspuns (pentru AnonimKjn):

Aceste aplicatii de pe "Magazin Play" nu ajuta ( cel putin nu mult ) pentru a creste in masa musculara trebuie intotdeauna sa cresti intensitatea antrenamentului cat si antrenamentul (aprox 1 data la 6 saptamani) pentru a nu stagna, cu genul asta de aplicatii nu ajungi prea departe.

| Cosmin86 a răspuns (pentru AnonimKjn):

El vrea sa faca muschi, nu six pack... cand faci patratele pierzi din muschi (la fel cum atunci cand faci muschi pierzi din patratele).

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Caius_Alex_2001):

Sa sti ca este foarte bun instrumentul, numai ca eu din pacate stau la bloc si nu am unde sa ma duc la sapa sau coasa sau in padure ca as merge. La tara nu mai am bunici ca mi-au murit si rudele nu au pamant sad