| Mokii a întrebat:

Salutare.
Am 17 ani și am puțină grăsime pe șolduri și nu știu cum să scap de ea, țin să menționez că am grijă de alimentația mea dar aș dori și alte metode să devin mai suplu.

12 răspunsuri:
| G1G2 a răspuns:

Buna,exerciții fizice precum: genuflexiuni, flotări, abdomene, fandari, sarituri, alergat, exista aplicații speciale sau te poți uita pe YouTube, cea mai buna varianta si costisitoare : un antrenor si mersul la sala. Un somn odihnitor, un stil de viata activ, te ajuta mult pentru corp. Dacă nu iti place sportul poți sa te plimbi intr-un parc ( daca te plimbi zilnic 2-3 ore si cu alimentația potrivita, vei reuși dupa un timp mai indelungat)

| Anonim1225 a răspuns:

Iti poti instala aplicatii precum home workout si mai specific pentru abs (abdomen) sau poti cauta pe YouTube abs workout for begginers si începi să exersezi usor, putin cate putin in fiecare zi.

| macintosh a răspuns:

Daca alimentatia e conforma, mai trebuie sa faci si sport, sa bei lichide, sa iti faci masaje in dus cu un scrub din zat de cafea sau cu zahar, masaj cu creme anticelulitice, si din nou sa nu uiti de sport.

| zilog a răspuns:

Te ajut eu repede repede! tu știi că există alți copii care poate ca s-au culcat înfometați! caută-i și oferelăle excesul tau de mâncare cadou și vei vedea că o să fii mult mai fericit că ai făcut o faptă bună și o să manânci și tu mai puțin
nu mă refer la cersători ci la copii vânzătoarei care vinde ziare
pentru ca ea nu are salariu ci ii râmân 3% din vânzările din ziua respectivă din care trebuie să plătesca taxe de urbanism
reproiectare la chioscul ala in fiecare an in hartii
tot felul de birocratie
chirie la terenul pe care are chioscul
asa că ea nu vrea să cerseasca
si de multe ori ajunge acolo pentru ca nu are sot
asa ca deschide ochii si nu mai da la cersători ci gândestete unde pti gasi asemena cazuri si faă cadou iarna in piața la -15 grade celsius de ce crezi tu că stau vânzătoarele alea să tremure acolo
pentru că sunt divortate sau au un sot care da banii pe tampenii nu ii aduce acasa si vrea sa il intretina vanzatoarea respectiva si mai are si copii la scoa
din cauza asta accepta sa stea sub cerul liber in speranta ca o sa vii tu sa iti cumperi blugi de acolo

si cand vei vedea ca ai oferit unui copil un salam bun de calitate nu dulciuri o sa iti mai creasca o inima
copiilor nu le trebuie bomboane dulciuri ci ei isi doresc un salam sau ceva bun de mancare
de exemplu niste sunca presata
vezi ca vin copii de la scoala pe la anzatoarele respective
daca deschizi ochii o sa ii surprinzi carteva ore stau impreuna din cand in cand acolo la taraba

mergi si lasei mamei lor 50 lei ca o sa stie ea mai bine ce sa le ea
si acum gata poti considera ca ai dat jumatate din farfuria ta
si traiesti mai sanatos plus ca faci o fapta buna

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Metoda de bază râmâne alimentia.

| zilog a răspuns (pentru sadrian46):

Sa mai doneze din mancarea lui
sa isi cumpere o shaorma si sa o doneze
sau ce si-ar fi luat pentru el de mancare ceva bun ce ar fi bagat in el
si sa dea la un om cu adevarat sarac!

si sa vezi cum ii creste inima si sufletul si locul din rai

plus ca o sa ajunga sa daruiasca acea shaorma cu bucurie
si nu o sa o mai mance el

si el sa isi ia doar un iaurt un aeran contine bacterii bune pentru flora intestinala sa mai bage un ceai pentru ca mania de cumpara il pune sa isi ia o cutie de cola dar sa o daruiasca imendiat
si o sa primeasca o satisfactie sufleteasca dubla
pentru ca nu a baut acea cutie si pentru ca a donat-o

si el sa isi ia o sticla de apa dinaia aproape plata cu putine fructe in ea care miroase a mar sau a ceva

nu teea pentru ca ala contine mult prea mult zahar

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deficit caloric+cardibillyslabit.
Doar sa nu exagerezi, cu cat slabesti mai brusc, cu atat e mai probabil sa pierzi masa musculara, nu grasime.

| AlexElektro1987 a răspuns:

Salut. Daca inca ai grasime pe solduri, inseamna ca nu ai chiar asa multa grija de alimentatie.
Alimentatia ta trebuie sa se bazeze pe un deficit caloric + iti recomand sa faci si niste efort fizic, macar sa alergi de cel putin 3-4 ori pe saptama cate o jumatate de ora sau mai mult.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru zilog):

Avem nevoie de mai multe persoane care să gândească în felul acesta, felicitări.

| zilog a răspuns (pentru zilog):

Nu strica sa manance niste grepfruit pentru ca topeste untura de pe vasele de sange si din ficat mai curata organismul,
daca bea limonada facuta cu 3 grepfruit 3 lămâi șî 3 portocale
in decurs de 24 ore
să vezi cât de bine o să îi circule sângele și o să poata face șî miscare fără să gâfie

| zilog a răspuns (pentru Anonim1225):

Complicat! strică carma prea mult calculator si prea multa tehnologie, nu recomand atâta radiație de la telefone tablete ecrane device-uri care merg cu curent electric, mai bine cat mai natural cu putinta, pentru ca prea mult ecran sau campuri electromagnetice sau gandit la telefon strica aoreola asa ca daca nu ai o carma buna o energie ajung la tine toate clelalte oboseli...

| zilog a răspuns (pentru G1G2):

Pentru somn odihnitor ar ptuea sa bea 100 mililitri de vin rosu cu sifon seara
dar sa nu mai manance nimic dupa ora 9 seara
o sa ii fie greu la inceput sa nu mai mance nimic sara asa ca poate sa incepa sa isi faca un platou cu mere decojite banane varza cruda salata cu rosii si salata si ceapa si patrunjel si putin marar cu rosii si daca chiar mai vrea ceva putina branza sarata rasa
dar salata la greu poate sa manance in primele seri ca sa nu ii fie socul mult prea mare