1.Flotari in maini pentru musculatura chiar daca nu faci nimic cu ele, in pumni pentru rezistenta.
2. Cel mai eficient este alergatul dar si saritul corzii este bun. Sunt multe caracteristici care nu le pot enumera.
3. Nu, nu afecteaza in nici un fel cresterea.
4. Poate ai tu vreo problema. Nu ai ce pati de la flotari.
5. Nu, dar poti face inot, cu siguranta te va inalta.
6. Am facut Kickboxing deci ti-as sugera asta dar nu, eu zic ca MMA si Muay Thai sunt cele mai bune sporturi in cadrul luptelor. Nici una nu opreste cresterea si poti urma cat vrei tu dar 3luni s-au mai putin nu iti dau sperante. Sincer asta tine de tine nu de antrenament (eu inainte sa practic sportul asta am batut 2 care faceau box si erau ceva baietii, deci nu conteaza decat de tine)
1 in maini. asa sunt corecte.
2. da. Lucreaza mai multe grupe de muschi.
3.nu
4deloc.
5.putin
6thai niciuna
Funda te rog
1. in palme e mai bine, in pumni o sa te doara
2.nici nu stii cate beneficii are saritul corzii in afara faptului ca si slabesti, si ti se definesc toate grupele de muschi
3.nu vad ce legatura are cu oprirea cresterii, miscarea chiar iti face bine la crestere, sa ai un corp sanatos
4.cred ca nu stai drept, stai cocosat, sa nu ai probleme cu coloana tine spatele paralel cu podeaua, nu te cocosa, daca o sa persiste durerea de spate, nu forta, ia o pauza cu flotarile
5.sincer asta cu prinsu de inele sau atarnatu de bara mi se pare o prostie, nu comentez mai mult ca nu fac asta si nu stiu ce sfaturi sa dau
6. eu iti propun kickboxing si nu are nicio legatura afectarea cresterii cu miscarea
Niciunu nu a spus corect si in totalitate la 1.
1)-In pumni iti intaresti inchietura fa si in degete pentru forta de strangere.
2)E imposibil..saritu corzi doar iti lucreaza putin gambele si restu..tot alergatu e mai eficient.
3)Daca sarii te ajuta sa cresti nu iti stopeaza cresterea.
4)Poi probabil nu le faci corecte nu stai cum trebuie se sta drept pe toata partea corpului. daca si atunci te doare coloana du-te la un control sa n-ai ceva.
5)Da orce exercitiu de intindere te ajuta sa cresti iti recomand inotu sau basketu pentru crestere.
6)kickbox sau mma cele mai complexe.
Mersi de raspuns, la 6, nu imi trebuie cele mai complexe, eu pot face aceste sporturi doar in vacante(salile sunt in oras, eu stau la tara, si dureaza 1ora sa ajung la oras), imi trebuie cele mai usor de practicat in viata de zi cu zi. Intelesesem ca un timp te invata teoria, dupa ajungi sacul lor de box si dupa incepi sa dai si u...sa pricepi...in 3 luni e imposibil sa faci atatea, mie imi trebuie 1 care sa ma ajute mai mult
1. nu prea are importanta... pectoralii (muschii tinta al flotarilor) lucreaza la fel
2. Depinde. Depinde de intensitatea alergarii si a saritului.
3. NU
4. Probabil nu stai corect in pozitia de flotare
5. poate dar nu vei vedea o diferenta prea mare si rpea curand
6. As alege Wushu. Niciunul nu incetineste cresterea.
1.Daca poti face multe in maine, poti incepe sa faci in pumni fiindca te poti lasa mai mult in jos si iti antrenezi mai mult pieptul.Decat sa faci 100 de flotari mai bine faci asta http://www.youtube.com/watch?v=kIaqbrWBexY
2.Nu stiu.
3.Bineinteles ca nu.
4.Nu,dar incearca sa iti corectezi postura.
5.Nu cred...
6.Sincer as alege MMA.Niciun sport nu iti incetineste cresterea, mai mult te dezv de la ele.