| Razvan_Ioan_Olariu_1989 a întrebat:

Salutare, as dori si eu un sfat legat de folosirea ciclului de steroizi pe timp de vara. E ok sa urmez tratamentul in timpul verii sau sa astept pana la toamna? Mentionez ca e al doilea ciclu pe care ar trebui sa il urmez dupa PCT si pauza. Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| Catalin_Zaharie_1996 a răspuns:

Sfatul meu ar fi sa treci pe proteine sau altceva care sa iti creasca masa musculara, dar daca tu esti multumit cu steroizi iti respect decizia. Sfatul meu ar fi sa nu iei vara, deoarace apa ce se acumuleaza in corp o dai afara prin transpiratie in primul rand din cauza calduri, deci daca nu vrei sa mergi pur si simplu pe strada si sa transpiri ca un porc la primii 200 m si la primul magazin sa te opresi si sa bei 2 litri de apa dintr-o data ca ti-e uscata gura, sfatul meu ar fi sa nu iei vara. Am un prieten care a luat si nu i-a mers prea bine pe timpul veri.ce-i drept ca o sa iei musculatura, dar nu la potentialul maxim. De aici incolo tu decizi. Spor la munca!

5 răspunsuri:
| Razvan_Ioan_Olariu_1989 explică (pentru Catalin_Zaharie_1996):

Multumesc mult Catalin pentru raspuns, o sa iti urmez sfatul si o sa ma apuc de ciclu dupa vara.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Razvan_Ioan_Olariu_1989):

Participi la concursuri?

| Razvan_Ioan_Olariu_1989 explică (pentru Cosmin86):

Nu particip la concursuri.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Razvan_Ioan_Olariu_1989):

Si atunci de ce sa iei stero? Steroizi bagi cand participi la concursuri, ca altfel nu ai sanse la podium.

Doar cocalarii baga stero doar sa arate bine pe strada ( si nici nu stero nu trec de 45-46 in brat ), ca nu au restul puse la punct ( alimentatie, antrenament, etc. ).

| Razvan_Ioan_Olariu_1989 explică (pentru Cosmin86):

Am inceput cliclul cu steroizi, deoarece ajunsesem la un stadiu in care nu mai cresteam deloc in masa musculara, stagnam. A fost pasul ales de mine. Decat sa iau fel si fel de pastile si alte prosti..am ales un tratament cu steroizi si e OK. Si nu bag stero cu zici tu ca sa arat bine pe strada si nici sa ajung la 45 - 46 in brat!