Poti sa iei creatina sau Serious Mass. Daca tot ai zis, fa-ti si niste analize sa vezi daca-ti mai trebuie ceva minerale sau vitamine. Nu uita ca trebuie sa ai 5-6 mese pe zi bogate in proteine si carbo ca sa cresti in masa musculara. Daca n-ai alimentatia cum trebuie, degeaba iei suplimente. Bafta!
Bla bla bla. cu o alimenatie buna si tot nu acoperi necesarul de vit&min zilnic. si la inaltimea si greutatea lui serious mass il face porc. deci v&m obligatoriu si gold whey.
JohnnyBi, e ok Opti-men+Whey Gold?
La banii dati pe optimen...iei animal pak. si e de 10 ori mai bun. pak+gold whey iau acum cu fractura dubla si de cand le iau nu ma mai doare mana. si cand faceam sala, inainte de fracturi a mers super
Mă gândesc că e mult prea tare Animal Pak.
La greutatea ta, nu. eu aveam 73 kg, acum am 61. 8 saptamani de fractura slab in ritm alert...si acelasi efect are. e mult, dar e ffff bun. multivit (1 pastila cu toate) vs pak (impartite in mai multe pastile), pak castiga detasat
Ok Johnny, sper să te refaci cât mai repede
Clar. in noiembrie imi scot fixatorul extern. 6 luni de stat cu fiare in corp. o feblete. si inca pe atat sa imi revina mobilitatea
Baftă!