Poti sa iei creatina sau Serious Mass. Daca tot ai zis, fa-ti si niste analize sa vezi daca-ti mai trebuie ceva minerale sau vitamine. Nu uita ca trebuie sa ai 5-6 mese pe zi bogate in proteine si carbo ca sa cresti in masa musculara. Daca n-ai alimentatia cum trebuie, degeaba iei suplimente. Bafta!
Bla bla bla. cu o alimenatie buna si tot nu acoperi necesarul de vit&min zilnic. si la inaltimea si greutatea lui serious mass il face porc. deci v&m obligatoriu si gold whey.
La banii dati pe optimen...iei animal pak. si e de 10 ori mai bun. pak+gold whey iau acum cu fractura dubla si de cand le iau nu ma mai doare mana. si cand faceam sala, inainte de fracturi a mers super
La greutatea ta, nu. eu aveam 73 kg, acum am 61. 8 saptamani de fractura slab in ritm alert...si acelasi efect are. e mult, dar e ffff bun. multivit (1 pastila cu toate) vs pak (impartite in mai multe pastile), pak castiga detasat
Clar. in noiembrie imi scot fixatorul extern. 6 luni de stat cu fiare in corp. o feblete. si inca pe atat sa imi revina mobilitatea