| Florin11996 a întrebat:

Salutare

As vrea sa stiu si eu daca iau proteine pentru masa musculara, fara sa fac sala ma pot ingrasa? vreau sa mentionez ca sunt cam slabut la 1:80, 1.82 cat am eu 67-68 d kg nu sunt de ajuns as dori sa ajung la 75-80 d kg, nu vreau rasp gen : du-te la sala, pentru ca o sa ma duc si la sala dar din vara o seara placuta tututor.scuzati pentru categorie big grin

11 răspunsuri:
| uncas a răspuns:

Salut
te ingrasi stai lin fara sa faci sala.dar ai grija nu lua prea mult.bafta

| ToTuleOK a răspuns:

Pai eu am 1.86 si 80 kg si fac exerciti acasa, daca vrei sa te ingrasi si sa faci si conditie fizica mananca mancaruri cu mai multe grasimi, proteinele pot dauna foarte mult si dau si efecte secundare, adevarat ca nu la toti dar exista o sansa. Sper ca te-am ajutat.

| pitbull93 a răspuns:

Te ingrasi da va fi naspa ca o sa iti creasca doar burtawinking

| Florin11996 explică (pentru ToTuleOK):

Ce fel de exercitii faci? imi poti spune si mie, te rog frumosbig grin

| ToTuleOK a răspuns (pentru Florin11996):

Da dc nu dar vezi ca eu am fost pe a 8 cam gras si acum pe a 10 mai am doar putina burta si putina grasime care ma chinui sa le dau joc.In fine dar cam ce exerciti ai vrea, pentru abdomen, muschi de la mana etc?

| Florin11996 explică (pentru ToTuleOK):

Abdomen, muschi la mana, piept, spate, putin si la picioare big grin cam toate exercitile pe care le stii si le practici m-ar interesa, asta daca si tu esti dispus sa ma ajuti.

| ToTuleOK a răspuns (pentru Florin11996):

Pai sa incepem cu abdomenul : -abdomene normale -http://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474
pentru brate : eu mi-am cumparat gantere de 3 kg si fac cam 100 la biceps 50 triceps, 50 umeri dar in general fac flotar pentru ca dezvolta mai multi muschi de o data si acum dupa iarna vreau sa merg la alergat
si pentru picioare poti sa sari coarda. Sper ca te ajuta

| Cosmin86 a răspuns (pentru ToTuleOK):

DE CAND dauneaza proteinele foarte mult?/

PROTEINE = carne, peste, branza, oua, lactate, unele legume.

Suplimentele ( ca la alea te referi, dar esti prea INAPT sa folosesti cuvantul "suplimente" ) tot din mancare sunt facute.

DAca esti complet pe langa, abtine-te

Pe langa faptul ca nu ai nicio treaba cu suplimentele si nutritia, si la antrenament esti praf.

Ala e o prostie de antrenament de copil mic, nici macar nu combini exercitii de baza cu cele de izolare si cu mai multe unghiuri ( la biceps NICI MACAR nu-l lucrezi din cele 3 unghiuri ESENTIALE : stretched, mid-range si contracted ).

Copil mic...

| ToTuleOK a răspuns (pentru Cosmin86):

Hmm tu cati ani ai? Imi dadeam si eu cu parerea zici ca eu am omorat pe cineva.Relaxe, tu crezi ca toti au posibilitatea sa faca toate exercitile universului daca stii atatea de ce nu dai tu videori cu tot ce trebuie sa stiim, scrie un site sau ceva cu exerciti si noi sa nu mai zicem prosti.

26.

Uita-te la raspunsurile mele castigatoare, o sa vezi destule despre exercitii, nutritie, etc.

Exista deja o gramada de site-uri in domeniu : culturism.ro, getfit.ro, etc.

Legat de biceps :

http://www. culturism.ro/forum/antrenament-culturism/antrenament-biceps-0001.html

Una din postarile de pe prima pagina incepe cu "Stimului optim se obtine prin solicitarea muschiului in 3 pozitii", aia te intereseaza.

Mai poti vedea :

http://www. getfit.ro/antrenament/informatii-antrenament/cate-repetari-faci-pe-serie.html

Muschii se fac cu maxim 10 repetari pe serie, daca poti mai multe, maresti greutatea.

Si in niciun caz in fiecare zi, muschii se dezvolta in zilele de pauza, dupa un antrenament intens un muschi are nevoie de 5-6 zile de pauza ( depinde cat de intens e antrenamentul ), el atunci creste si se dezvolta, nu cand faci exercitii.

In fine, e mult de explicat, sper ca te-am lamurit macar de biceps :)