Liverpool-Ac Milan, finala champions league din 2005. Milan conducea cu 3-0 la pauza. Liverpool a revenit si a egalat la 3 si a castigat finala la loviturile de departajare. Tinand cont ca era finala iar miza era mai mare, consider ca asta a fost cea mai frumoasa revenire.
Mda... zici asta din cauza ca nu mai stii alte reveniri N-am zis ca nu a fost asta cea mai mare revenire, dar daca intreb care a fost cea mai mare revenire pana sa intoarca Barca scorul, nu stii
Asta de la Barcelona a fost cel mai frumos blat. Cea mai frumoasa revenire cum zice si ion00 a fost cea din finala ucl din 2005.
Tu compari mizeria asta de meci cu Liverpool-Milan?
In 2013 frumoasa a fost 'revenirea' Barcei, 4-0 de la Bayern, apoi 0-3 pe camp nou/
Probabil ca da, asta e cea mai frumoasa revenire din istorie. Chiar daca pentru mine a fost destul de trista, chiar daca PSG merita clar sa mearga mai departe si s-a jucat cu ocaziile, chiar daca arbitrul a tras cu Barcelona clar, lucrurile astea se vor uita si va ramane doar o frumoasa poveste. Asa cum este acum Milan - Liverpool 3-3. Comeback-ul a fost frumos, dar nimeni nu spune ca Shevchenko si-a batut joc de ocazii si, implicit, de meci. La fel, revenirea Barcelonei din finala UCL, de la 0-1 cu Arsenal a ramas in anale drept opera extraordinara a lui Larsson, Eto'o, Ronaldinho si Belletti. Nimeni nu aminteste de cate ori i-a iertat Thierry Henry.
Liverpool-Dortmund, sezonul trecut, mi s-a parut mult mai frumos, poate chiar mai frumos decat finala de la Istanbul 2005 si din ce tin minte, mai e un Reading - Arsenal 5-7, ala chiar a fost un meci superb.
N-a fost european,, dar ala ramane cel mai mare comeback din istoria fotbalului, Arsenal fiind capabila sa faca asta, tin si acum minte meciul cum la 4-0 am vrut sa schimb canalul, dar golul de 4-1 parca mi-a impulsionat si mai tare inima si mi-a dat un feeling ca vom bate, Arsenalul e o echipa magica!